2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه پنجشنبه باید ازمایش بدم داروز از روز ۳پریودی روزی ۳تا لارزول،روز ۷و۸پریودی امپول سینال اف زدم،رو ...

چ جالب، برای ماهایی ک ای یو ای تو  کرمان انجام دادیم غیر شیاف امپول هم تجویز کردن.. در صورتی امپولشو معمولا فقط برای ای وی اف تجویز میکنن.. ولی ب من‌گفتن دقیقا2هفته دیگ تست بده.

خب ببین شیاف تا ی دورانی میگن استفاده کن،اگر باردار نباشی پریود میشی ک نباید ادامه بدی و اگرم باردلر ...

اهان، من دیدم ی دردهایی دارم و گفتم لابد میخوام پریود شدم ولی این پروژسترونها نمیگذارن ... میگم من هم شیاف هم امپول پروژسترون دادن.. جای امپولاش گاهی یکی دو روز درد داره ولی قابل تحمله

من عکسش میذارم ببینید شپا چیزی متوجه میشید،هردوتاش همینطور بودن دیگ‌نمیدونم خود تست اینطوره یا من بت ...

من خیلی شنیدم باردار باشی ممکنه ی هاله بندازه، ولی فقط ادرار اول صبح باشه ، دوم حداقل 14روز بعد ای یو ای بگذره

نه پنجشنبه باید ازمایش بدم داروز از روز ۳پریودی روزی ۳تا لارزول،روز ۷و۸پریودی امپول سینال اف زدم،رو ...

من ب اختیار خودم دیگ قرصهای تقویتی رو نخوردم، خسته شدم از قرص .. غیر قرص لتروزول ک اصلی هست ،بهم ویتامین دی ، ویتامین ب کمپلکس ، ابوست، کوالی فول،قرص امگا 3، قرص کوآنزیم ی پودر ک اسمش یادم نیست ولی اخرش بنظرم زوال داشت، یکم قندم هم لب مرز بود ک گفت متفورمین حالا حالاها باید بخوری ،  یعنی دیگ صبح تا شب داشتم قرص میخوردم و بیخیال شدم و فقط متفورمینم ادامه میدم.

من خیلی شنیدم باردار باشی ممکنه ی هاله بندازه، ولی فقط ادرار اول صبح باشه ، دوم حداقل 14روز بعد ای ی ...

خب یکی دیروز عصر دادم و یکیم اول صب امروز دادم دوتاش هاله کمرنگ انداختن عکسش ارسال کردم اگ‌میتونی با عرص معذرت نگاهش کن ببین شما متوجه میشید،من روز ۱۳ای یو ای هستم شما چی

اتفاقا امروز دکتر بودم ، شصت روزه سقط کرذم پریود نمیشم رفته بودم پیش دکترم ، گفت تکرار آزمایش شوهرت ...

برادیاف فقط هر دوروز نزدیکی کنیننن خیلی مهمه میادپایین

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من ب اختیار خودم دیگ قرصهای تقویتی رو نخوردم، خسته شدم از قرص .. غیر قرص لتروزول ک اصلی هست ،بهم ویت ...

اشتباع میکنی نمیخوری،قرصات بخور چون اگ‌ویتامینا پایین باشه توی بارداری اختلال بوجود میاد و خدایی نکرده ممکن بخاطر اختلال کروموزی بچه سقط بشه پس داروهات خودسر قطع نکن

خب یکی دیروز عصر دادم و یکیم اول صب امروز دادم دوتاش هاله کمرنگ انداختن عکسش ارسال کردم اگ‌میتونی با ...

من هنوز روز دوازدهم بعد ای یو ای  هستم، ولی بهم گفتن روز 14برات ازمایش نوشتیم ،برو تست بتا بده، تاکید کردن زودتر نرم.

اشتباع میکنی نمیخوری،قرصات بخور چون اگ‌ویتامینا پایین باشه توی بارداری اختلال بوجود میاد و خدایی نکر ...

وای خیلی هستن. اذیت میشم. سه ماه دارم میخورمشون.. البته اینا تقویتی هستن.. فولیک اسید هم شبا میخورم.