2777
2789
خب یکی دیروز عصر دادم و یکیم اول صب امروز دادم دوتاش هاله کمرنگ انداختن عکسش ارسال کردم اگ‌میتونی با ...

فدات شم. من فقط شنیدم هاله میندازه یعنی احتمال بارداری بالا.. خودم ندیدم ک تایید کنم هاله هست یا نه.. 

برادیاف فقط هر دوروز نزدیکی کنیننن خیلی مهمه میادپایین

من امروز یه مرضی گرفتم بی‌بی زدم هاله انداخت ، بدو بدو رفتم ازمایش دادم  ، بتا ۱۰۳ بود  ، بتای بارداری قبلیم صفر شده بود چون بی‌بی‌چکهام قبلن هاله نمینداخت ولی بازم ازمایشگاه گفت ممکنه بتای قبلی باشه ، یک هفته بعد دوباره تکرار کن ، از طرفی دیروز دکتر برام‌پروژسترون نوشت ، که مثلا پری بشم منم مطمئن بهش گفتم بی‌بی‌چکام منفیه ، حالا پروژسترون ضرر نداره میزنمشون ، اما این مدت ما نزدیکس خیلی منظم روز در میون داشتیم که بنظرم کلا روی کیفیت اسپرم خیلی تاثیر میزاره به همه توصیه میکنم اگر مشکل اسپرم دارم روی نزدیکی منظم حتما برنامه ریزی کنن

از طرفی خودم اووابوست میخورم

همسرم فرتیل اید، ال کارنتین ، آندروفرتی و گرمیجات زیاد خورد

الان هنوز تحت تاثیر افسردگی سقط قبلی هستم و نمیدونم برا بتای امروز خوشحال باشم یا نباشم، از سقط مجدد هم بشدت میترسم 

دوستان محتاج دعای تک تک هستم 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز یه مرضی گرفتم بی‌بی زدم هاله انداخت ، بدو بدو رفتم ازمایش دادم  ، بتا ۱۰۳ بود  ، ...

ببین شما ک سابقه سقط دارید ،من طبق تجربه های اطرافیانم میگم، خداوکیلی ب محض ازمایشت مثبت شد پیش فلوشیپ طب مادر و جنین هم برید و تحت نظرش باشید.. من خیلی دیدم سقط میشدن ولی وقتی تحت این متخصص بودن الان بچه هاشون ب دنیا اومدن و راحت 

سلام خانوما 

من یه سوال داشتم لطفا اگه کسی میدونه جواب بده خیلی استرس دارم

میگم شما قبل iui ازمایش هورمونی و عکس رنگی رحم رفتین؟!

و همچنین ازمایش عفونت؟!

من عفونت ادراری دارم نکنه مانع نتیجه گرفتنم بشه

و اینکه دکتر برام عکس رنگی و اینا ننوشت ک برم

سلام خانوما  من یه سوال داشتم لطفا اگه کسی میدونه جواب بده خیلی استرس دارم میگم شما قبل iui ا ...

اره خیلیا انجام میدن،چون اگ‌لوله بسته باشه نمیتونه باردار بشه پس عکس رنگی باید بده،عفونتم اگ باشه ک پزشک متوجه میشه

من هنوز روز دوازدهم بعد ای یو ای  هستم، ولی بهم گفتن روز 14برات ازمایش نوشتیم ،برو تست بتا بده، ...

میدونی شاید شما ۱۶سیکل رفتی ای یو ای انحام دادی،من ۱۴پریودی انجام دادم شاید ب این دلیل ب شما گفتن ۱۴روز بعد برو ب من گفتن ۱۶روز بعد

اره خیلیا انجام میدن،چون اگ‌لوله بسته باشه نمیتونه باردار بشه پس عکس رنگی باید بده،عفونتم اگ باشه ک ...

وایی ب من چرا نگفت برم پس😟

ببخشید عفونت از طریق سونو واژینال مشخص میشه یا نه؟

اخه ازمایش داده بودم عفونت داشتم دارو ننوشت

البته قبل اون خودم مصرف کرده بودم

من امروز یه مرضی گرفتم بی‌بی زدم هاله انداخت ، بدو بدو رفتم ازمایش دادم  ، بتا ۱۰۳ بود  ، ...

خانم،منم ی پسر دارم ک بدون هیچ خونریزی بارداریم گذشت،ولی واسه بارداریا بعدیم دومی روی تو ۴ماهگی بخاطر بی احتیاطی خودم ازدست دادم،و سومی رو توی ۵هفته بدلیل اختلال کرونوزی افتاد البته خودم باردار میشدم،میخام بگم اگ‌کروموزمها مشکلی نداشته باشن و جنین باکیفتی باشه بخودی خود سقط نمیشه پس امیدت بخدا باشه

وایی ب من چرا نگفت برم پس😟 ببخشید عفونت از طریق سونو واژینال مشخص میشه یا نه؟

اره مشخصه

بعضیا ک مشکل دارن،مثلا من سقط مکرر داشتم رفتم هیسترسکوپی شدم ببینم لولها بستن یا نه ک خداروشکر سالم بودم،شما از نظر پزشکتون لابد مورد خاصی نداشتین ک نگفت،نگران نباش

اره مشخصه بعضیا ک مشکل دارن،مثلا من سقط مکرر داشتم رفتم هیسترسکوپی شدم ببینم لولها بستن یا نه ک خدا ...

اهان ممنون ازت عزیزم

مرسی که جواب دادی کمی از نگرانیم رفع شد تشکر🥰🙏🏻

سلام خانوما  من یه سوال داشتم لطفا اگه کسی میدونه جواب بده خیلی استرس دارم میگم شما قبل iui ا ...

برای عکس رنگی اصلا نباید عفونت وازن و .. داشته باشی، حتما بهت میگن ک از قبلش باید انتی بیوتیک استفاده کنی ، چون عفونت پخش میشه و بعد عکس رنگی هم باید تا چند روزی انتی بیوتیک بخورید.. من اولین بار ک برای بارداری پیش متخصص رفتم ، اولین تجویزش برام انتی بیوتیک داد، گفت یکمم عفونت باشه مانع بارداری میشه.. 

سلام-عزیزم نتیجه  چی شد

عزیزم هنوز موعدم نشده ۴شنبه بایدتست بزنم دعاکن اگرصلاحه گرفته باشه ‌..البته من خودم باردارمیشم به لطف خدااا فقط خواستم شانسم وامتحان کنم براتعیین حنسیت 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
میدونی شاید شما ۱۶سیکل رفتی ای یو ای انحام دادی،من ۱۴پریودی انجام دادم شاید ب این دلیل ب شما گفتن ۱۴ ...

من سیکلام منظمه و روز 14سیکل هم ای یو ای کردم،، ولی گفته 14روز دیگ برو