2777
2789
انشالله مردادماه میخوام ای یو ای کنم بار اول نتیجه گرفتین؟ کجا انجام دادین و جسارتا مشکلتون چی بود& ...

عزیزم بنظرتون با اسپرم ۱۰۰ میلیون ممکنه ای یو ای مثبت بشه؟  قبلا ۲۰ میلیون بود الان ۱۰۰ 

دل مرنجان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم عزیزانی که ای یو ای کردید قبل از۱۴روزاگربی بی بزنم نشون نمیده ؟؟؟میترسم بزنم منفی باشه

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
عزیزم بنظرتون با اسپرم ۱۰۰ میلیون ممکنه ای یو ای مثبت بشه؟  قبلا ۲۰ میلیون بود الان ۱۰۰

اسپرم هارو تو ازمایشگاه جدا و تقسیم بندی میکنن ، ولی بله هر دوی این مقدار اسپرم جز شمارش خوب اسپرم قرار میگیرن.‌ البته 100تعداد اسپرم بالاست و مایع خیلی غلیظه و معمولا اگر طبیعی باردار نشی میفرستن ای یو ای ..

برای عکس رنگی اصلا نباید عفونت وازن و .. داشته باشی، حتما بهت میگن ک از قبلش باید انتی بیوتیک استفاد ...

ای بابا حالا فردا باید برم بگم بهش

دکتر یه طوریه اصلا باادم حرف نمیزنه دارو اینارم منشی مینویسه توضیحات رو هم اون میده

اولین بارم بود همچین دکتری میدیدم والا

مرسی ازت ک وقت گذاشتی و جوابمو دادی حتما باید پیگیری کنم منم

و این که ببخشید عکس رنگی میگن خیلی درد داره درسته؟!

با ای یو ای نتیجه گرفتین شما؟!

میگم عزیزانی که ای یو ای کردید قبل از۱۴روزاگربی بی بزنم نشون نمیده ؟؟؟میترسم بزنم منفی باشه

منم اولین باره ای یو ای کردم ، ولی ممکنه هم‌منفی شه و هم مثبت و ممکنه هیچ کدومشون جواب درست نباشن.‌ و هر دو کاذب باشن..بخاطر امپولا ممکنه الکی مثبت شه یا بخاطر زود ازمایش دادن الکی منفی 

منم اولین باره ای یو ای کردم ، ولی ممکنه هم‌منفی شه و هم مثبت و ممکنه هیچ کدومشون جواب درست نباشن.‌ ...

اره واسه همین منم وایسادم بشه ۱۴روز بعدبزنم ...شماچندروزانجام دادی؟

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
اسپرم هارو تو ازمایشگاه جدا و تقسیم بندی میکنن ، ولی بله هر دوی این مقدار اسپرم جز شمارش خوب اسپرم ق ...

ممنون گلم کاش بشه خسته شدم اقدام کردمه با فولی ۱۸ و۲۰ و ۲۱ اگه نشه دیکه راهی ندارم

دل مرنجان
ای بابا حالا فردا باید برم بگم بهش دکتر یه طوریه اصلا باادم حرف نمیزنه دارو اینارم منشی مینویسه توض ...

فدات شم. گاهی حتی ی دکتر هوب هم ممکنه ی چیزی اشتباه کنه، من دکترم خیلی معروفه تو شهرمون، فوق تخصص نازایی هست ولی مثلا دوماه منو بست ب دارو و امپول ، در صورتی من هرموون شیردهیم بالا بوده و اصلا چک نکرده بود.. یادش رفته بود، با هورمون شیردهی بالا هم احتمال بارداری خیلی کمه.. بعد دکترم باباش فوت کرده بود ، مطبش تعطیل و اجبارا رفتم ی دکتر زنان سر خیابونمون، بار اول و آنی متوجه شد مم هورمون شیردهیم بالاست، با اینک اصلا توقع نداشتم از این دکتره... مطب دکترم ک باز شد بهش گفتم، خودش چک کرد و دید بله... و داروهام عوض شد  و ..

من سه شنبه میشه روز 14بعد ای یو ای.امروز 12هم 

من پنج شنبه صب انجام دادم یعنی باید۴شنبه بی بی بزنم درسته؟

ای بابا حالا فردا باید برم بگم بهش دکتر یه طوریه اصلا باادم حرف نمیزنه دارو اینارم منشی مینویسه توض ...

اره درد داره ولی با چند تا آخ اوخ  گفتن طی سه مرحله 15 الی  20ثانیه ای  تموم میشه دیگ.. از منچند ثانیه ای 4برار پریودیم درد داشتم..

ن پنج شنبه اولین روز ای یو ای  رو حساب نکن ، همون پنجشنبه برو ک خیالت راحتتر باشه

عه انشالله توکل برخدااا