2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پ هممون چهارشنبه اآز بدیم ببینیم چی میشه...‌ خدا کنه هر سه تامون خوشحال شیم 

انشالله پنجشنبه بیاییم همین جااعلام کنیم 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
من که دل دردپریودی دارم 😔😔😔😔

منم دارم.. من هفته پیش هم ی دردهایی داشتم. حتی پریروز.و صبحی و یکم پیش..  ولی یکی از دوستام ک تازه زایمان کرده  گفتش حتی اگر باردار باشی  این دردهارو داری ، یعنی این دذدها نشانه ناباروری نیست. گفت من مسافرت بودم ودردهای پریودیم شروع شد، خیلی خدا خدا کردم برسم شهرمون و بعد پریود بشم ، و وقتی رسیدم پریود نشدم تا از حالت تهوعم فهمیدم باردارم. تازه هدفش بارداری هم نبود.. 

میگم عزیزانی که ای یو ای کردید قبل از۱۴روزاگربی بی بزنم نشون نمیده ؟؟؟میترسم بزنم منفی باشه

من دیروز عصر زدم ی هاله کمرنگ انداخت صبم دادن همون بود،خیییلی کمرنگه دیگ نمیدونم مال خود تسته یا مثبته،من تست میدادم ولی هیجوقت خط تی معلوم نبود،بنظرم تو نده ک مث گیج استرسی نشی 

منم دارم.. من هفته پیش هم ی دردهایی داشتم. حتی پریروز.و صبحی و یکم پیش..  ولی یکی از دوستام ک ت ...

منو شما باهمیم،چ علایمی داری شما،من دل درد نداشتم ولی تا دلت بخاد کمرم بریدم،شکمم گم پیش میومد ینی رحمم بود درد میومد،الانم کنردردم رفع شد فقط خارش سینه دارم و سوزش معده و هرزگاهی سوزش واژن

منم دارم.. من هفته پیش هم ی دردهایی داشتم. حتی پریروز.و صبحی و یکم پیش..  ولی یکی از دوستام ک ت ...

توکل به خداا دیگه هرچی صلاحه

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
من دیروز عصر زدم ی هاله کمرنگ انداخت صبم دادن همون بود،خیییلی کمرنگه دیگ نمیدونم مال خود تسته یا مثب ...

اخه دل تودلم نیس که بزنم تست تاالان برام مهم نبودااا امروزاصب هی دلم میخادیه تست بزنم ببینم چی به چیه 

میگم روز ۹تا ۱۰ای یو ای لکه بینی داشتم گفتن لک لانه جایگزینی ینی ممکنه باردار نباشم

من روزاول ودوم لکه بینی نبوددیگه قشنگ خونریزی داشتم که دکترم گفت دهانه رحمت تنگه واسه دستگاهیه گزاشتم برات ..شماخونریزی نداشتیداولش ؟؟؟