2777
2789
من روزاول ودوم لکه بینی نبوددیگه قشنگ خونریزی داشتم که دکترم گفت دهانه رحمت تنگه واسه دستگاهیه گزاشت ...

من نه خونریزی نداشتم،در حد یه لکه فقط بود،ولی روز نهم و دهم لکه بینی داشتم هرزگاهی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین شما ک سابقه سقط دارید ،من طبق تجربه های اطرافیانم میگم، خداوکیلی ب محض ازمایشت مثبت شد پیش فلوش ...

مرسی از راهنماییت مهربون ، این تخصصی که گفتین مربوط به زنان و‌زایمان هست یا تخصص دیگه‌ایه ؟ من اصلا نشنیده بودم ممنونم که گفتی ، تحقیق میکنم و میرم حتما ایشالا بحق این شبهای عزیز به آرزوت هر چی که هست برسی

خانم،منم ی پسر دارم ک بدون هیچ خونریزی بارداریم گذشت،ولی واسه بارداریا بعدیم دومی روی تو ۴ماهگی بخاط ...

فدات بشم عزیزم ، امیدم به رحمت خداست ، انشالله بحق ایامی که توش هستیم بزودی تاپیک مامان شدنمونو بزنیم 🥺 منم یه پسر دوازده ساله دارم بدون دردسر راحت و بی مشکل حامله شدم و دنیا اومد الحمدلله  , نمیدونم چرا ایندفعه اینجوری میشه

من امروز یه مرضی گرفتم بی‌بی زدم هاله انداخت ، بدو بدو رفتم ازمایش دادم  ، بتا ۱۰۳ بود  ، ...

بارداری گلم خبرشوبده حتما بتا نهایت یکماه صفر میشه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
منو شما باهمیم،چ علایمی داری شما،من دل درد نداشتم ولی تا دلت بخاد کمرم بریدم،شکمم گم پیش میومد ینی ر ...

من فقط ی درد زیرشکمم اواخر  هفته پیش داشتم دو سه روز خفیف  ( مث قبل پریودم ک ی هفته قبلش ی دردهایی حس میکنم)،  و هیچ علایم دیگه ای ندارم ک بتونم تمایزش بدم از پریودی.. تازه الان هم درد پریودی دارم ، ولی هنوز اونقدا شدید نشده ک یقین کنم پریودی هست...‌

مرسی از راهنماییت مهربون ، این تخصصی که گفتین مربوط به زنان و‌زایمان هست یا تخصص دیگه‌ایه ؟ من اصلا ...

فدای شما.اره فک کنم زنان و زایمان هست ک فلوشیب طب مادر و جنین مبگیرن..

منو شما باهمیم،چ علایمی داری شما،من دل درد نداشتم ولی تا دلت بخاد کمرم بریدم،شکمم گم پیش میومد ینی ر ...

من چون دردهای قبل پریودیم هم همیشه یکسان نبوده، چ‌کم و زیادش ، چ کجام و چطور درد میگیره،  ، اصلا نمیفهمم چ خبره دور برم ، ولی حس میکنم دردهای الانم خفیفتره.. مگر اینک نزدیکتر ب پریودیم بیشتر شه... 

فدات شم. گاهی حتی ی دکتر هوب هم ممکنه ی چیزی اشتباه کنه، من دکترم خیلی معروفه تو شهرمون، فوق تخصص نا ...

خدانکنه عزیزم جانه دلین شما♥

ای بابا چه بد

اره اینجور خطاهایی رو منم دیدم کم و بیش از دکترا

حالا خوبه ک متوجهش شدین و درمانش کردین

من ۲۲ابان ساعت ۱۰انحام دادم میشد ۱۴پریودی

اگر‌عجله پاذی واسه نتیجه تستت ، پس بهتره فردا صبح ی چک بگذاری.. بدون اینک ب تست های قبلیت نگاه بندازی .. 

معمولا تا 14 روز بعد از امپول اچ جی سی نباید تست بدی. فردا هم 14پریودیت هست هم از امپوله گذشته، ی تستی بده

میگم ب من بدبخت علاوه بر شیاف ، امپول هم تجویز کردن، زورم میا اگر باردار نشم... تا الان نشنیدم ب ای یو ایی ها هم امپول پروژسترون  بدن، و فقط شیاف پروژسترون میدن..