2777
2789
اره درد داره ولی با چند تا آخ اوخ  گفتن طی سه مرحله 15 الی  20ثانیه ای  تموم میشه دیگ ...

ای خدا چرا همه چی ما زنا انقد پیچیدس اخه

منم شنیدم عکس رنگی خیلی سخته انشالله خدا کنه من به اون مرحله نرسم همش استرسشو دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم دیگ میمونم تا برم ازمایش التماس دعا

عزیزم. میدونم دل تو دلت نیست..

ولی ی دوستم میگفت موقع ای یو ای حواست ب خودت باشه. از میوه جات و سبزی جات تا اهنگ هایی ک حالت خوب میکنن و دوستایی ک حالت خوب میکنن.. حال بد میگن ناسازگاره با ای یو ای 

میترسم دیگ میمونم تا برم ازمایش التماس دعا

بیخیال. انشاله باردار میشی ، و سالم ب دنیا میاد ، بگو دوست داری دختر باشه یا پسر و چرا ؟ دوست داری اسمش چی بگذاری؟ حس میکنی دوقولو باشه😅😅 

ای خدا چرا همه چی ما زنا انقد پیچیدس اخه منم شنیدم عکس رنگی خیلی سخته انشالله خدا کنه من به اون مرح ...

اینم شنیدی ک ناخوداگاه بعد عکس رنگی درصد خوبی از افراد باردار شدن حتی با روش طبیعی و حتی با وجود اینکه چند ماه باردار نمیشدن.. 

ای خدا چرا همه چی ما زنا انقد پیچیدس اخه منم شنیدم عکس رنگی خیلی سخته انشالله خدا کنه من به اون مرح ...

بابا کی،کی گفته

من دادم اصلا درد نداشت،خواستم بمیرم ک میگفتن عکس رنگی درد داره از استرس خواستم بمیرم ک رفتم انجام بدم بعد دیدم انازه سر سوزنی درد نداره،فقط کسانیک سنگ کلیه یا عفونت زیاااادی دارن درد میگیرن

بیخیال. انشاله باردار میشی ، و سالم ب دنیا میاد ، بگو دوست داری دختر باشه یا پسر و چرا ؟ دوست داری ا ...

انشالله

من ی پسر دارم دلم‌میخاد ی دختر مو بلند داشته باشم ولی دوقلو بودن یا نیودن نمیدونم باشه هم شکر،اسم نمیدونم شاید غزل

بابا کی،کی گفته من دادم اصلا درد نداشت،خواستم بمیرم ک میگفتن عکس رنگی درد داره از استرس خواستم بمیر ...

یعنی چی کی گفته؟، منم ماه قبل عکس رنگی گرفتم ها.. ی جوری گفتی انگاری من اومدم دروغ بگم و برم.. خوب درد داشت واسه ما، اصلا هیچ عفونتی نداشتم و لوله هام هم باز بود، ...

بابا کی،کی گفته من دادم اصلا درد نداشت،خواستم بمیرم ک میگفتن عکس رنگی درد داره از استرس خواستم بمیر ...

متنت و جمله ات درست نیست. شما بایستی تجربه خودت تنهارو بگی ، ن اینک کی گفته، هزاران نفر گفتن، حتی منشی دکتری ک روزی ده تا از این عکسا میگیره ب من گفت بعضی خانمها جیغ میزنن و اینجارو میگذارن سرشون بعضی مث شما و تحمل میکنن و یکم اخ و ناله میکنن، بقیه هم مث درد پریودی هست و انچنان دردی نداره...

ک بماند درد پریودی هم واسه بعضی زیاده واسه بعضی اصلا درد ندارن..

حتی جاهایی با بیهوشی این عکس میگیرن، خوب من خوشحالم ک با بیهوشی نگرفتم..‌چون دردش نباز ب بیهوشی نداشت ، و قابل تحمل بود...ولی خاطر ب تکرارش نیستم..

یعنی چی کی گفته؟، منم ماه قبل عکس رنگی گرفتم ها.. ی جوری گفتی انگاری من اومدم دروغ بگم و برم.. خوب د ...

منم قبل اینک بدم  همسایم از درد عکس رنگی بیهوش شد بخاطر این میترسیدم استرس نفسام بند میاورد،بعد دکتر گف کسای ک عفونت و سنگ‌کلیه دارن اینحوری میشن،هر کسی ی جو ه ولی واسه من هیچی دردی نداشت