2777
2789
متنت و جمله ات درست نیست. شما بایستی تجربه خودت تنهارو بگی ، ن اینک کی گفته، هزاران نفر گفتن، حتی من ...

شما جمله منو درست نخوندی،و پیامای شما رو ندیدم،و دیدم ک اون خانم پیامای درج کرده و طبق تجربه خودم جواب دادم قصد دروغگو جلوه دادن شما رو نداشتم،من داشتم ب اون خانم میگفتم همه مث هم نیستن وگرنه گفتم منم شنیدم و از استدسش خواستم بمیرم ولی دردی حس نکردم.

من،دولای انحان دادم هزینه ۳۰۰شد،ولی داروها و سونو ۱نیمی شدن

پس چراانقدمال من زیادشده ازهرکسی میپرسم نهایت ۴..۵تومن مال من ای یو ای خودش تنها ۱۲تومن میشد که من اسفندماه پارسال پولشو دادم ۸تومن گرفت ... آزمایش اسپرم هم ۱۳۰۰شد دیگه حالا بقیه چیزا به کنار

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم شنیدی ک ناخوداگاه بعد عکس رنگی درصد خوبی از افراد باردار شدن حتی با روش طبیعی و حتی با وجود این ...

اره خاهرمنم بعداز عکس رنگی همون ماه باردارشد 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
حالا من ماه قبل ک عکس رنگی گرفتم دکتر گفت این ماه اقدام نکن واسه بارداری..‌منم ترسیدم و اقدام نکردم. ...

اره کارخوبی کردی افرین چون خاهر همون ماه باردارشدولی سقط شد دکترش گفت چون لوله هات کامل بازبوده سقط شده 

پس چراانقدمال من زیادشده ازهرکسی میپرسم نهایت ۴..۵تومن مال من ای یو ای خودش تنها ۱۲تومن میشد که من ا ...

من کل هزینه ای ک دادم ، با بیمه تامین اجتماعی بودیم شد همین نزدیکای 400هزار تومان... گفت بدون بیمه تقریبا 1 تومن باز مراکز خاص و خصوصی گرونتره

اره کارخوبی کردی افرین چون خاهر همون ماه باردارشدولی سقط شد دکترش گفت چون لوله هات کامل بازبوده سقط ...

ای وای. طفلی .‌از منم گفتن لوله هات بازن، ولی من فک میکردم بخاطر اشعه هست ک میگن اون ماه اقدام نکنید.. چ بد 

عزیزم پیش کدوم دکتر مرکز مام انجام دادن؟ پروسه‌ش چقدر طول میکشه؟ من بخوام از شهرستان بیام برام وقت گ ...

پیش دکتر خلج سه بار ویزیت شد و سونو بعد دوروز بعد ویزیت آخر ای یو ای شد بسیار مجهز و تمیزه دکتر علیرضایی ام میگن عالیه اما مهم آزمایشگاهه 

من کل هزینه ای ک دادم ، با بیمه تامین اجتماعی بودیم شد همین نزدیکای 400هزار تومان... گفت بدون بیمه ت ...

شماهابچه اولتونه که مرکز براتون انجام میده ؟؟؟یابچه دومم مرکزناباروری انجام میدن ‌‌‌من بچه دومم هست 

ای وای. طفلی .‌از منم گفتن لوله هات بازن، ولی من فک میکردم بخاطر اشعه هست ک میگن اون ماه اقدام نکنید ...

نمیدونم والا دکترش گفته بودلوله هات بازبوده سقط شده ولی چندماه بعددوباره باردارشد الان یه دختر ۱۱ساله داره یعنی من وخاهرم بچه هامون تویه سال به دنیااومدن هردو۱۱سالشونه 😊

ای وای. طفلی .‌از منم گفتن لوله هات بازن، ولی من فک میکردم بخاطر اشعه هست ک میگن اون ماه اقدام نکنید ...

شما ازمایش ندادی 

من امروز کمرم اینقد سسته

هروقت میخام پریود شم اینطور میشم