2777
2789
عزیزم هنوز موعدم نشده ۴شنبه بایدتست بزنم دعاکن اگرصلاحه گرفته باشه ‌..البته من خودم باردارمیشم ...

انشاالله خیر هست. منم برا تعیین جنسیت دنبالشم. دو سه ماه دیگه میخوام اقدام کنم. ولی نمیدونم برم آی یو آی یا نه. بی زحمت نتیجه رو بهم خبر بده. انشاالله به خواستت میرسی

اره مشخصه بعضیا ک مشکل دارن،مثلا من سقط مکرر داشتم رفتم هیسترسکوپی شدم ببینم لولها بستن یا نه ک خدا ...

لوله با هیسترو معلوم نمیشه،فقط دوربین میندازن داخل رحم میبینن  لاپرا باز و بسته بودن لولع رو مشخص میکنه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماهابچه اولتونه که مرکز براتون انجام میده ؟؟؟یابچه دومم مرکزناباروری انجام میدن ‌‌‌من بچه دومم هست& ...

من کلا اقدام اول و ای یو ای اول هست..‌دو ماه تحت نظر دکتر داروهای خاص خوردم و باردار نشدم، ماه سوم عکس رنگی گرفتم و ماه چهارم ای یو ای ب درخواست خودم، چون رفتم پیش ی دکتر خوب دیگ هم ویزیت شدم، گفت تو اصلا تنبلی نداری ، تو چون اسپرم شوهرت درصد خیلی هاشون  شکلشون مشکل داره و حرکتشون هم لب مرزه ، باید بری ای یو ای و الکی خودت درگیر تنبلی تخمدان نکن و این داروها مثل بمب شیمیایی هستن واسه تخمدان و زود یائسه میکنن و....‌گفت بدون ای یو ای جواب نمیگیری.. منم رفتم پیش دکتر اصلی خودم و گفتم من ای یو ای میخوام و سلام. راحت قبول کرد.. و گفت برو فلان بیمارستان ،چون خودم فلان روزها اونجام، منم رفتم و تمام.. ی مرکز تخصصی ناباروری هست ک قطعا هزینه هاش بالاتره..ولی اینجا ی بیمارستان اموزشی و درمانی بود  

شما ازمایش ندادی  من امروز کمرم اینقد سسته هروقت میخام پریود شم اینطور میشم

من گذاشتم فردا یعنی سه شنبه صبح  ازمایش بدم.. چون دوماه دارو خوردم و اقدام کردم و فک میکردم باردار میشم و هی تند تند قبل 14 روز ازمایش میدادم و منفی میشدن ، چون ب هرحال چشم انتظاریم،،  دیگ خورد تو ذوقم و الان ریلکسترم.. و هی میگم زودتر نرم ک  منفی یا مثبت کاذب نشه و بخوره تو ذوقم.. صبر کنم روزی ک بهم گفتن یا حتی روز بعدش ک خیالم راحتتر شه..

انشاالله خیر هست. منم برا تعیین جنسیت دنبالشم. دو سه ماه دیگه میخوام اقدام کنم. ولی نمیدونم برم آی ی ...

ببین قطعا ای وی اف قطعی تره واسه تعیین جنسیت ولی دردسراش و عوارضش هم بیشتره.. من نمیدونم چقد برات جنسیت مهمه ولی  سعی کن ای یو ای تو مرکز خوب بری ، و رزیم تعیین جنسیت هم خودت رعایت کنی ک درصدش ببری بالاتر ..

چون ای یو ای طبیعی تره ولی ای وی اف دخالت انسان زیادتره و ب طبع دردسراش بیشتر ، کلی دارو و امپول باید استفاده کنی ، خطر بارداری خارج رحم و و و و 

ببخشید میتونم بپرسم دارو چای خوردن همسرتون همسر من حجمش کمه تحرکم کمه انگار

مث همسر من، حجم کم و لب مرز، تحرک لب مرز، شکل اسپرم هم لب مرز ، یعنی اینجور بگم مثلا تحرک اسپرم مثلا باید 50باشه ،از همسر من 49   و دکتر بهم گفت قطعی ای یو ای باید اقدام کنی..‌ 

ببین قطعا ای وی اف قطعی تره واسه تعیین جنسیت ولی دردسراش و عوارضش هم بیشتره.. من نمیدونم چقد برات جن ...

اردیبهشت ناخواسته باردار شدم خارج رحمی بود. دیر متوجه شدم. 18 روز بستری بودم. این ماه روز 13 سیکلم میرم دکتر زنان هم برای معاینه و هم سونو از رحم و در مورد ای یو ای هم میپرسم 

ببخشید میتونم بپرسم دارو چای خوردن همسرتون همسر من حجمش کمه تحرکم کمه انگار

قرص ترنتال ک دوسال پیش فک کنم ۳تومن خرید و ویتامین ای

خرنوب هم من بهش میدادم

حتما پیش متخصص اورولوژی شاخه ناباروری  بفرست همسرتو 

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
اتفاقا امروز دکتر بودم ، شصت روزه سقط کرذم پریود نمیشم رفته بودم پیش دکترم ، گفت تکرار آزمایش شوهرت ...

منم ۵۰ روز بعد سقطم پریود شدم.همچی میدم معجون مغزیجات.ژل رویال سبزیجات میوه تا ببینم خدا چی میخاد برامون

قرص ترنتال ک دوسال پیش فک کنم ۳تومن خرید و ویتامین ای خرنوب هم من بهش میدادم حتما پیش متخصص اورولو ...

من به دختر دارم این ماه تعیین جنسیت اقدام کردم نشد تمام علائم بارداریم داشتم حتی امروز با دستمال کمی داخل واژنمو‌چک‌کردم‌خون قهوه ایی بود اما هنوز نیومده بیرون اما بی بی چک زیر پنج دقیقه هاله محو انداخت که همسرم میگه نه باید واضح باشه اما با همین هاله هم مطمئنم درست نیست و پریود میشم هیچ مشکلی ام ندارم گفتم شاید حجم کم اسپرم همسرم باشه که اونم بعید میدونم آزمایش داد دکتر گفت عالی نیست اما بدم نیست اما نمیشه چرا پس