2777
2789
مث همسر من، حجم کم و لب مرز، تحرک لب مرز، شکل اسپرم هم لب مرز ، یعنی اینجور بگم مثلا تحرک اسپرم مثلا ...

اخه من ای یو ای کردم تعیین جنسیت نشد سونو واژینال دادم دکتر نگفت لوله بسته بنظرتون خودم برم عکس رنگی بگیرم لازمه حتما؟؟دکتر بهم نگفت اما میگم شاید بعد سزارین گرفتی چیزی باشه نمی‌دونم والا چیکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به دختر دارم این ماه تعیین جنسیت اقدام کردم نشد تمام علائم بارداریم داشتم حتی امروز با دستمال کمی ...

چند وقته اقدامی؟

من دخترمو همون ماه اول باردار شده بودم

برا دومی اصلا فکرشم نمیکردم ک نشه

ولی دومی رو بعد یکسال و ۸ماه باردار شدم

دقیقا یسال بعد اینکه باردار نمیشدم و کلی دکتر میرفتم و ب خودم دارو میدادن ی دکتر دیگه رفتم گفت وقتی نمیشه خانم بره عکس رنگی اقا بره اورولوژی

من ک مشکلی نداشتم همسرم رفت دکتر مشخص شد تحرکش کمه

چند ماه دارو خورد تقریبا اوکی شد ک دکتر گفت iui کنیم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
منم ۵۰ روز بعد سقطم پریود شدم.همچی میدم معجون مغزیجات.ژل رویال سبزیجات میوه تا ببینم خدا چی میخاد بر ...

من دیروز تیتر بتا دادم ظاهرا مثبته بتا ۱۰۷ بود دکتر آزمایشگاه گفت ممکنه بتای بارداری قبلی باشه داره میاد پایین ! تکرار کن بالا رفت یعنی بارداری پایین اومد بتای قبلیه اما بقول دوستمون بتای بارداری نهایتا یک ماه بعد سقط صفر میشه، قراره هفته بعد تکرار کنم تا قطعی معلوم شه ، گویا طبیعی باردار شدم ، فقط دارم از ترس میمیرم نکنه باز سقط بشه 

چند وقته اقدامی؟ من دخترمو همون ماه اول باردار شده بودم برا دومی اصلا فکرشم نمیکردم ک نشه ولی دوم ...

دخترم یه بار فقط ناخواسته بود جلوگیری طبیعی می‌کنیم یبار از دستمون در رفت و همونم شد همسرم میگه بیا طبیعی اقدام کنیم من دوس دارم پسر باشه نمیخوام ریسک کنم همسرم میگه شستشو اسپرم رو ضعیف میکنه این ماه ای یو ای گفتم محاله نشه اما نشد میگم شاید مشکلی الان پیش اومده برامون شایدم من حساس شدم میخام دی ماه بازم ای یو ای تعیین جنسیت کنم قبلش چکاپ کامل کنم از خودم همسرمم اسپرمش قوی تر بشه فقط موندم سونو واژینال اگه لوله بسته باشه نشون میده اخه دکتر چندبار انجام دادم نگفت مشکل داری اما میگم خودم برم عکس رحم شاید خوب باشه برا بارداری بنظرتون خوبه؟

بابا کی،کی گفته من دادم اصلا درد نداشت،خواستم بمیرم ک میگفتن عکس رنگی درد داره از استرس خواستم بمیر ...

والا منم اونقد شنیدم درد داره

از استرس دارم تلف میشم همش خدا خدا میکنم که کارم ب عکس رنگی نرسه

حالا خوبه ک برا شما درد نداشت بی حسی استفاده کردن برات؟

والا منم اونقد شنیدم درد داره از استرس دارم تلف میشم همش خدا خدا میکنم که کارم ب عکس رنگی نرسه حال ...

عزیره دلم اونقداهم ترس نداره.. قابل تحمله، اخه بی حسی کجا بزنن؟ نه بی حسی نمیزنن، چون مایع با فشار از لوله ها رد میشه درد داره، واژنت ک درد نداره ک اونجا  بی حسی بزنن، 

والا منم اونقد شنیدم درد داره از استرس دارم تلف میشم همش خدا خدا میکنم که کارم ب عکس رنگی نرسه حال ...

دردهاش مث پریودی مبهمه، ی جا نیست ، ی ناحیه هست،  بازم میگم درد هم داشته  باشی قابل تحمله، من فقط میگفتم اخ اخ و چشام بستم ، دیگ ن در اون حد ک خودمو تکون بدم، جبغ بزنم و و و 

دخترم یه بار فقط ناخواسته بود جلوگیری طبیعی می‌کنیم یبار از دستمون در رفت و همونم شد همسرم میگه بیا ...

سونو واژینال ک بسته بودن لوله ها رو مشخص نمیکنه

هرچی خدا بخواد همون میشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
شما ازمایش ندادی  من امروز کمرم اینقد سسته هروقت میخام پریود شم اینطور میشم

من الان ک ساعت 10و نیمه شب هست رفتم بیمارستان، اشنامون تو ازمایشگاهش کار میکنه ازم تست گرفت و منتطر جوابش نشستم.. گفتم فردا صبح آز میدم ولی  دیگ شد ،