2777
2789
عزیزم هزینه‌ش چقدر بود؟ با تحرک اسپرم پایین ولی تعداد ۳۸میلیون من میتونم امیدوار باشم ؟ جنسیت نی‌نی ...

هزینش با داروهای قبل و بعد نزدیک ۴ تومنی شد

کلا ای یو ای برا اوناییه ک مشکل از مرده پس میتونی انجام بدی

من تعیین جنسیت بودم عزیزم پسر شد ولی متاسفانه بچمو از دست دادم

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینش با داروهای قبل و بعد نزدیک ۴ تومنی شد کلا ای یو ای برا اوناییه ک مشکل از مرده پس میتونی انجام ...

خدا بهت صبر بده عزیزم چرا فوت شدن ؟

منم می‌خوام برای ای یو ای انجام بدم هیچ مشکلی نداریم فقط برای جنسیت 

میشه جنسیت رو تعیین کنیم و اینکه دوقولو باشه 

شما کجا انجام دادین از دکترتون راضی بودین ؟

هزینش با داروهای قبل و بعد نزدیک ۴ تومنی شد کلا ای یو ای برا اوناییه ک مشکل از مرده پس میتونی انجام ...

عزیزم خیلی متاسفم 😔 خیلی ناراحت شدم برات ، همسر من تحرکش پایینه ،منم پنج مهر توی هفته دوازده جنینمو از دست دادم اونم پسر بود ، درکت میکنم ،امیدوارم بزودی بازم باردار بشی و بسلامتی دوره‌شو طی کنی ، برای منم دعا کن

شما برای جنسیت ای یو ای دادین  ای یو ای برای جنسیت هم میشه انجام داد؟

ای یو ای تعیین جنسیت خیلی بهش اعتباری نیست ،بیشتر به نفع جنسیت پسر میشه و اینم در نظر بگیرید تعیین جنسیت ای یو ای شانس بارداری رو کم میکنه

خدا بهت صبر بده عزیزم چرا فوت شدن ؟ منم می‌خوام برای ای یو ای انجام بدم هیچ مشکلی نداریم فقط برای ج ...

من تو هفته ۱۴ هماتوم داشتم اوایل کوچیک بود بعدش هی بزرگتر شد تا جاییکه ک رفتم سونو گفتن از خود جنینم بزرگتر شده افتادم خونریزی و سقط شد

برا تعیین جنسیت اره میشه انجام بدی دوقلوییشم بستگی داره چند تا فولی داشته باشی اگه فولی هات خوب رشد کنن و کیفیت داشته باشن امکان داره دوقلو شه برات

و اینکه من کرمانشاه انجام دادم پیش دکتر سحر رشیدی بار اول مثبت شدم

البته دوسال پیش یجا دیگه انجام دادم ک منفی شدولی ادامه ندادم اونموقع

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
عزیزم خیلی متاسفم 😔 خیلی ناراحت شدم برات ، همسر من تحرکش پایینه ،منم پنج مهر توی هفته دوازده جنینمو ...

الان چهل روز گذشته ولی من همچنان حالم بده هم روحی و اینکه بقایا داشتم 

نمیدونم وضعیت روحیم کی خوب میشه☹

انشالله زودی باردار شی شما هم🥲

شما برای جنسیت ای یو ای دادین  ای یو ای برای جنسیت هم میشه انجام داد؟

اره میشه ولی اگه خیییلی برات مهمه ک اگه جنسیت مورد نظرت نشه نتونی باهاش کنار بیای بنظرم ای وی اف کن

الان چهل روز گذشته ولی من همچنان حالم بده هم روحی و اینکه بقایا داشتم  نمیدونم وضعیت روحیم کی ...

عزیزم بسپرش به زمان درسته سخته ایشالا خدا یه نی نی خوشگل بده بهت عزیزم ⁦♥️⁩🌹

الان چهل روز گذشته ولی من همچنان حالم بده هم روحی و اینکه بقایا داشتم  نمیدونم وضعیت روحیم کی ...

عزیزم حالت رو کاملا درک میکنم 😔 چون خودمم همینم ، مدام بغض دارم و روزی نیست که براش گریه نکنم ، همه میگن خب تو که یه بچه داری اینهمه بی‌تابی نکن ولی نمیدونن هر گل یه بویی داره و دلمون چقدر از این ماجرا شکسته  ، چند هفته بود که از دستش دادی؟ چرا از دستش دادی ؟ البته اگه دوست داری بهم بگو ، شما فقط قصدت تعیین جنسیت بود ؟ یا همسر هم مشکل داشتن؟

من تو هفته ۱۴ هماتوم داشتم اوایل کوچیک بود بعدش هی بزرگتر شد تا جاییکه ک رفتم سونو گفتن از خود جنینم ...

انشالله بازم باردار بشی بزودی  ، اینبار حتما اسپرین و هپارین باید مصرف کنی  ، من رشد بچه‌م تو هفته ده متوقف شد ، و هفته دوازده با لک بینی رفتم دکتر هماتوم هم داشتم،امیدوارم بازم بزودس باردار بشیم و یه نی‌نی سالم دنیا بیاریم 

عزیزم حالت رو کاملا درک میکنم 😔 چون خودمم همینم ، مدام بغض دارم و روزی نیست که براش گریه نکنم ، همه ...

همسرم مورفوش پایین بود دیگه تعیین جنسیتم انجام دادیم ولی زیادم برام مهم نبود

تو هفته ۱۴ سقط شد