2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انجام دادم عزیزم مثبت شدم🥰

خانم شما ای یو ای بودین،مشکلت جی بود،فولکول و اتدومتر چتد بود،موقع تزریق چیزی حس کردین وارد رحنت شده،منم انحام دادم س روز پیش خیلی استرس دارم،هیچ علایمی جز کمرددرد ندارم

خانم شما ای یو ای بودین،مشکلت جی بود،فولکول و اتدومتر چتد بود،موقع تزریق چیزی حس کردین وارد رحنت شده ...

مشکلی نداشتم یکم شکل اسپرم شوهرم پایین بود

۳تا فولی ۱۷.۱۸.۱۹ داشتم درد نداشتم اندومتر ۸

استرس نداشته باش دنبال علائمم نباش

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
مشکلی نداشتم یکم شکل اسپرم شوهرم پایین بود ۳تا فولی ۱۷.۱۸.۱۹ داشتم درد نداشتم اندومتر ۸ استرس نداش ...

عزیزم هزینه‌ش چقدر بود؟ با تحرک اسپرم پایین ولی تعداد ۳۸میلیون من میتونم امیدوار باشم ؟ جنسیت نی‌نی چیه؟ 

من پنجاه روز پیش سقط کردم خیلی ناراحتم ، سنمم بالاس بچه دوم میخوام ، میخوام زودتر برم تو‌سیکل ای یو ای

الهی که با خبر خوب بیای

دعاکن برام .اخه خیلی دردداشت اصلااا فک نمیکردم انقددرد داشته باشه عمرااا دیگه بتونم برم ازش میترسم🥴🥴🥴

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
دعاکن برام .اخه خیلی دردداشت اصلااا فک نمیکردم انقددرد داشته باشه عمرااا دیگه بتونم برم ازش میترسم🥴 ...

الهی که همین بار مثبت میشی ، ولی از درد این چیزا نترس عزیزم ، دردیه که میدونی یه نتیجه مثبت ممکنه بگیری ، جسارتا میشه بپرسم مشکلتون چی بود ؟ و هزینه چطور شد؟