2777
2789
شمام ای یو ای کردین؟

نه واللال خواست خدابود که ای یو ای نکنم همون ماهی که قراربودای یو ای کنم دکترم گفت ضخامتت ۲ونیم هست نیا فایده نداره ماه بعدبیا ... منم باخیال راحت جلوگیری نداشتم چون گفتم نمیشم همون ماه باردارشدم 😁😁😁

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک باشه عزیز انشالله سالم بیاد تو آغوشت

فدات عشقم ...فعلا که هیچ علامتی ندارم نگرانم زیاد🥴🥴🥴

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
زنده باشید.یعنی هیچِ هیچ علائمی؟حتی علائم هرماه قبل پریود رو هم ندارید؟

من اصلااا پریودیامم بدون دردبود تاخون نمیدیدم نمیفهمیدم 😁😁

برا ما منتظرها هم دعا کنید بزودی زود باردار بشیم

انشالله انشالله به زودی زود

نه واللال خواست خدابود که ای یو ای نکنم همون ماهی که قراربودای یو ای کنم دکترم گفت ضخامتت ۲ونیم هست ...

عزیزم میشه بگی اون ماهی که ضخامتت کم بوده فولیکول بالغ هم داشتی ذخیره تخمدانت خوب بوده؟

عزیزم میشه بگی اون ماهی که ضخامتت کم بوده فولیکول بالغ هم داشتی ذخیره تخمدانت خوب بوده؟

اره عزیزم ۸تافولی بالغ داشتم البته بالتروزول  ...اره دخیره تخمدانم زیادی بالابود

چ جالب، برای ماهایی ک ای یو ای تو  کرمان انجام دادیم غیر شیاف امپول هم تجویز کردن.. در صورتی ام ...

عزیزم شما پیش دکتر حبیب زاده رفتید؟نتیجه گرفتید ؟بار چندم؟من فردا باید برم

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40