2777
2789
عنوان

امتحان شهری رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 12699 بازدید | 71 پست
تا ۳بار اول کلاس گرفتن اجباریه  مثل احمقا..

نه بابا من بارسوم قبول شدم ولی دوبار اول که قبول نشدم هم جبرانی نداشتم و۲۸تومن دادم دوبارشم البته پارسال خرداد

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).
من فردا باید برم آزمون بدم موقع رانندگی خیلی تپش قلب و استرس میگیرم خیلی زیاد هنوز تسلط رو آینه ه ...

شب یه پراپرانول بخور.صبح هم یه دونه 

دیگه استرس نداری

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

افسر با افسر فرق داره فک کنم چون من همون دفه اول قبول شدم. فقط یه دوبل زدم. منفقط دوبل بلدم😂 ینی اگ ...

من دقیقا عین تو شدم 

دوبل و دنده عقب ازم گرفت،اگه دور دوفرمون میخواست رد میشدم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

شب یه پراپرانول بخور.صبح هم یه دونه  دیگه استرس نداری

عزیزم دیشب حتی برای تمرین هم یدونه خوردم

بغیر از استرس ترس از رانندگی افتاده به جونم

مربی م خیلی میترسید ماشینش خراب بشه سر هر اشتباهی داد میزد

چیزایی که بقیه اصلا براشون مهم نیست

با خودی چنین کند با دگران چها کند . 

پدربزرگ من خیلی سخت گیره 

می گه اگر طرف رانندگی اش خوب نباشه امکان داره هزار تا اتفاق بیفته 

حالا یک نفر هم‌پارتی بازی نکنه این رو می گید 

فکر کنم کار دوست پدربزرگم درسته که تمام بچه هاش و نوه هاش بدون دادن آیین نامه و امتحان شهری گواهینامه گرفتن

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
عزیزم دیشب حتی برای تمرین هم یدونه خوردم بغیر از استرس ترس از رانندگی افتاده به جونم م ...

کاش همون اول عوض میکردی مربیت رو 

ولی بیخیال تموم شده دیگه

برای امتحان ترسی نداشته باش.مربی من انقد از من ایراد میگرفت که

آخرین بار هم گفت نرو امتحان نمیتونی قبول شی

من فردا باید برم آزمون بدم موقع رانندگی خیلی تپش قلب و استرس میگیرم خیلی زیاد هنوز تسلط رو آینه ه ...

دقیقا منم اونموقع اینجوذگر بودم الان میگم خداروشکر تموم شد واقعا یه جاباشوهرم رفتیم تمرین پشت چراغ قرمز بودم مه خاموش کردم انقد خاموش کردم همونجا که دوبار وراغ قرمزو سبز شد پستمم کلی ماشین بود😢وای وای شوهرمم داد میزددددبرووو مردمو علاف کردی  گریم گرفت بالخره که راخ افتادم زم بغل باگریهه شوهرم رفت گوجه بخره پیاده شدم گفت چرا پیاده شدی گفتم دیگه سوار نمیشم به زور پیادم کرد و سوار شدم ولی ازاون روز به بعد کم نیاوردم خدارو. شکر تلاشمو کردم الانم هرجا بخوام خودم میرم حتی تو بدترین جا و شلوغ ترین جا هم ولی کلی استرس و عذاب کشیدم ووویی یادم افتادد🤦🤦😅

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).
من دقیقا عین تو شدم  دوبل و دنده عقب ازم گرفت،اگه دور دوفرمون میخواست رد میشدم

دوفرمون که از دوبل راحت تره 😢من دوبار اپل ر سر دوبل رد شدم 

دقیقا منم اونموقع اینجوذگر بودم الان میگم خداروشکر تموم شد واقعا یه جاباشوهرم رفتیم تمرین پشت چراغ ق ...

یعنی میشه یه روز منم رانندگی کنم راحت🤲🏻☺🤲🏻🤲🏻

هعییییی 

احساس نااااتوانی میکنم

کاش کسی به جز شوهرم بود یکی دو بار باهاش برم

زن داداشم خیلی وقت پیش گرفته و راننده ست

بهش پیام دادم فقط راهنمایی خواستم که بعد بخوام یه جلسه بیاد تمرین.

کلا سین زد و جواب نداد

خودمم باورم نمیشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دوفرمون که از دوبل راحت تره 😢من دوبار اپل ر سر دوبل رد شدم 

آره همه میگفتن همینو 

ولی مربی من همش ایراد میگرفت هی میگفت اصلا تسلط نداری

یعنی میشه یه روز منم رانندگی کنم راحت🤲🏻☺🤲🏻🤲🏻 هعییییی  احساس نااااتوانی میکنم کاش کسی ب ...

دقیقا منم همینو میگفتم چرانشه من رانندگیم افتضاح لود بابام مبگفت بیا خودم ببرمت یادت بدم شوهرت داد میرنه نمیزاره یاد بگیری یه شب رفتم باخاش انقد رانندگیم بد بود کلی داد زد سرم و دیگه هم منو نبرد😅

پدربزرگ من خیلی سخت گیره  می گه اگر طرف رانندگی اش خوب نباشه امکان داره هزار تا اتفاق بیفته&nb ...

در مثل مناقشه نیست . این رو برای بیان شدت  گفتم نه در رد کار پدر بزرگ شما . ایشون کارشون درسته . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
دقیقا منم همینو میگفتم چرانشه من رانندگیم افتضاح لود بابام مبگفت بیا خودم ببرمت یادت بدم شوهرت داد م ...

🤣🤣🤣🤣

من دیشب خواستم دور بزنم یه بار خاموش کردم

دو سه تا ماشین راهش بسته شده بود

بعدش زود پیاده شدم

شوهرم شدیدا عصبانی شده بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز