2777
2789
عنوان

امتحان شهری رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 12699 بازدید | 71 پست
بچه ها برای کسی که مدتها رانندگی نکرده و میخواد دستش بهتر بشه بنظرتون بره آموزشگاه یاد بگیره خوبه؟ ی ...

بهتره ۴ الی ۵ جلسه بره آموزشگاه یادش بیاد بعد خودش تمرین کنه

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
من به مربیم گفتم توروخدا بگو چی کار کنم دفه اول قبول شم گفت دفه اول همه ردن حتی پسرا که انقد قوین :/ ...

اره یه پسره هم با من ایین نامه داده بود الان هم دفعه اولش بود ، اصلا طرف با ماشین خودش اومده بود پیاده شد سوار ماشین افسر شد دفعه اولش بود رد شد :(

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه هفته بعد هم همین باشه من تشنج میکنم بخدا

پیش افسری که ازت امتحان گرفت نرو 

بیشتر هفته ای هستن هر هفته یکی دیگه هست برو پیش اون یکی

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
حال الان تورو هیشکی جز من نمیتونه بفهمه دقیقا منم‌ پارسال آیین نامرو بار اول قبول شدم شهری رو هم بار ...

هعی شانس ندارم ، مربیم میگفت برای شما میخواسته یه افسر خیلی با اخلاق و با شخصیت بیاد ، براش کارپیش اومد اداره برگشت این وحشی بیشعور اومد تازه دفعه اولش هم بود خودش😐

واقعا خیلی ناراحتم همه خونوادم میگن تو که الان چندساله پشت فرمون میشینی چرا ردت کنه من چی بگم ؟ بگم گیر یه ادم مریض افتادم

پیش افسری که ازت امتحان گرفت نرو  بیشتر هفته ای هستن هر هفته یکی دیگه هست برو پیش اون یکی

دیگه برای هفته بعد نوبت گرفتم ان شاءالله یکی دیگه باشه 

این که روانی بود هیچوقت نمیبخشمش حق منو خورد

کلا روانی بود ،میخاست قبول کنه تا کارتکسو دید ، فهمید دفعه اولمه گفت عه دفعه اولته ردی  و اینک ...

اخی عزیزم میدونم چقدر ناراحتی 🌹🌹💖💖

ولی امان از ادم بدجنس 

ما هم اینجای افسر  1 بار خطا رد میکرد 

ولی افسر بعدی طرف ماشین خاموش میکرد اجازه میداد روشن کنی و ادامه بدی

برا اون پولیه که از همه میگیرن میزنن به جیب حرومشون باشه

افسر با افسر فرق داره فک کنم چون من همون دفه اول قبول شدم. فقط یه دوبل زدم. منفقط دوبل بلدم😂 ینی اگه بم میگفت دو فرمون بزن یا رانندگی کن رد میشدم

نمی دونم چرا ولی پدربزرگ منم سرهنگ راهنمایی و رانندگی هست دفعه اول همه رو رد می کنه از ۱۰۰ نفر شاید ...

با خودی چنین کند با دگران چها کند . 

به دریا رفته میداند مصیبتهای توفان را                                   .پیاده رفته میداند به سر شوق دل و جان را
تا ۳بار اول کلاس گرفتن اجباریه  مثل احمقا..

من فردا باید برم آزمون بدم

موقع رانندگی خیلی تپش قلب و استرس میگیرم

خیلی زیاد

هنوز تسلط رو آینه ها و اطراف ندارم

مربی م اصلا خوب نبود این رو بعدا که بقیه هم اعتراض کردن فهمیدم بدترین مربی آموزشگاه رو برداشته بودم

یه جلسه با یکی دیگه رفتم قشنگ تفاوتا رو فهمیدم

شوهرم هم خیلی عصبی میشه موقع تمرین رانندگي من بعد نیم ساعت دیگه نمیتونیم ادامه بدیم

احساس میکنم تو هچل بزرگی افتادم😔😔😔😔😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز