2821
2789
عنوان

مربی پسرم

855 بازدید | 54 پست

خیلی با من خوب صحبت میکنه بمن میگه آبجی. یه موضوعی بودناراحت شده بودم شب به شوهرم زنگ زد با بستنی و فالوده اومد خونمون من پرام ریخت انقد با احترام رفتار میکنه زیادی دیگ بهش فکرمیکنم خودمم اذیت میشم یبار بهش گفتم بمن نگین آبجی گفت من اینطوری راحتترم گفتم باشه.اصلا حرفاش با هم نمیخونه دوستم میگ بهت میگ آبجی بعدواسه اینکه از دل تو در بیاره با بستنی میاد خونتون.ولی چنباری پیام دادم در مورد پسرم جواب نداده ها اماتابدونه دلخورشدم کلی معذرت خواهی میکنه اصلا نمیتونم هدفشو بشناسم.نصیحتم نکنین من دیگ نه پیامی میدم نه زنگ میزنم. چون کلا یطرفه شده همش ازطرف منه کع منم دیگ نمیزنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بهش حسی داری؟

۱۴ ماهه پیش پسرم رفت پیشش باشگاه.چن ماهی حرف زدیم اولاش یجوری بودانگارنیتش چیزدیگه ای بود بعد که با شوهرم جور شدانگارسردشدیاترسیدنمیدونم.قبلا حسی نداشتم یه ماهیه یجور دیگم خودمم دوس ندارم اینطوری باشم ولی تاحالا هیچ کس به این اندازه منو تحویل نگرفته یا احساسم براش مهم نبوده یا مثلا ناراحت نشم

خب شوهر داری برات مهمه ؟ چرا برات مهمه؟ مگه دوسش داری؟

والا یمدته با شوهرم سردیم ینی اون سرده بامن خیلی دور شدیم از هم شایدم این دلیلش باشه.اره فک کنم دوسش دارم فش ندین فقط

۱۴ ماهه پیش پسرم رفت پیشش باشگاه.چن ماهی حرف زدیم اولاش یجوری بودانگارنیتش چیزدیگه ای بود بعد که با ...

عزمزمه خواهش میکنم اصلا بهش فکر نکن وپیام نده سعی کن به شوهرت محبت کنی گلم صلوات بفرست وخداوند یاد کن ان شاالله که ازش سرد بشی

۱۴ ماهه پیش پسرم رفت پیشش باشگاه.چن ماهی حرف زدیم اولاش یجوری بودانگارنیتش چیزدیگه ای بود بعد که با ...

به نظر من هر چى سريعتر پسرتو از اين باشگاه در بيار بزار جاى ديگه و اين اقاى مربى رو بلاك كن

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 
به نظر من هر چى سريعتر پسرتو از اين باشگاه در بيار بزار جاى ديگه و اين اقاى مربى رو بلاك كن

اصلا راهیی نداره نمیشه.شوهرم سرپرستم شده تازه.نه چنروز حرف نزنم یادم میره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز