2777
2789
عنوان

مربی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 54 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا یمدته با شوهرم سردیم ینی اون سرده بامن خیلی دور شدیم از هم شایدم این دلیلش باشه.اره فک کنم دوسش ...

استغفارگن گلم داری وسوسه میشی

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
والا یمدته با شوهرم سردیم ینی اون سرده بامن خیلی دور شدیم از هم شایدم این دلیلش باشه.اره فک کنم دوسش ...

نه عزیزم چرا فحش بدیم درکت میکنم فقط باید ازش دور بشی چون واقعا ته این ماجرا هیچی نیست خودت اذیت میشی .میدونم وقتی آدم از همسرش محبت نبینه همین میشه 

۱۴ ماهه پیش پسرم رفت پیشش باشگاه.چن ماهی حرف زدیم اولاش یجوری بودانگارنیتش چیزدیگه ای بود بعد که با ...

ضایه بازی نکن، بهت میگه آبجی چون حستو فهمیده میخاد دست و پاتو جمع کنی ، خودتو پسرتو شوهرتو داری ضایه میکنی 

بیخیال شو

با بستنی میاد خونتون؟؟؟؟؟حاجی برگاااااااااام 

برگای منم.من صب بهش فش داده بودم واسه اولین بار.گفتم دیگ قیچیت میکنم از زندگیمون.ینی بخاطر پول و اینکه شاگرد از دست نده اینکارو کرد یا بخاطر من؟

برگای منم.من صب بهش فش داده بودم واسه اولین بار.گفتم دیگ قیچیت میکنم از زندگیمون.ینی بخاطر پول و این ...

چرا بیاد خونه اصلا شوهرت چیزی نگفت ؟؟؟

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

بچه ها یه چی بگم واقعا بعضی وقتا ک ی خانم یا ی آقا وسوسه میشه نمیشه گفت کلا ذات کسی ک خیانت میکنه بد میدونید زندگی مشترک عشق ومحبت میخواد متاسفانه بعضی آقایون بلد از ازدواج خیلی با خانمشان سرد میشن خب طرف ب عشق ومحبت نیاز داره لامصب اوف