2777
2789

اروپا نرفتم ولی تو فیلم‌ها که رنگمو دارن🚶‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ مو الهام گرفته از موهای اوناس خخخ

لایکم نکنید......      .  . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش  رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊   هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمی‌تواند از آن  بر علیه شما استفاده کند.     خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟
ای بابا منکه گیج شدم اخه این همه من تحقیق کردم فهمیدم ک اونجا اصلا ناخن زیاد نمیکارن

هرکی گفته میخواسته بپیچونت من منبعم موثقه

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴
هرکی گفته میخواسته بپیچونت من منبعم موثقه

جدی میگی اخه من فهمیدم ک‌اونجا فقط کوتاهی مو طرفدار زیاد داره حتی یکیم ک‌ ازیکی دونفرم ک اونجا زندگی میکردن پرسیدم گفتن اینجا زیاد اهل کاشت ناخن نیستن

وه عزیزم اروپا اهل این چیزا نیستن زیاد کوتاهی مو رنگ مو و بیشتر ویتامینه و کارهای سلامت پوست و مو ا ...

الان بنظرت من کدومو یاد بگیرم؟هم اینجا به کارم بیاد هم اونجا

اصلا اها ناخن و مژه نیستن  دو ساعت بری بیرون حتی تو کل خیابون ممکنه به نفر هم نبینی کاشت داشته ...

من ۴ سال لندن بودم اصلا مبدا ناخن و مژه روسیه و لندنن

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴
جدی میگی اخه من فهمیدم ک‌اونجا فقط کوتاهی مو طرفدار زیاد داره حتی یکیم ک‌ ازیکی دونفرم ک اونجا زندگی ...

من خودم ۴ سال خارج از کشور بودم اونجا حتی خیلی از کارمندا ب کاشت مژه و ناخن مشغول میشن