rs2 مدیر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2999 عنوان رنگمو | مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 20 پست دوستان رنگمو تو اروپا طرفدار داره؟ 1402/04/17 | 20:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 25165 من ۴ سال لندن بودم اصلا مبدا ناخن و مژه روسیه و لندنن عزیرم الان چنین چیزی تو اذوپا نیست من بخاطر کار همسرم زیاد میریم و میاییم تو فرانسه که مرکز مد دنیاست اصلا چنین چیزی رایج نیست. المان اسپانیا و هلند هم همین طور خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 25165 من ۴ سال لندن بودم اصلا مبدا ناخن و مژه روسیه و لندنن روسیه هم جزو اتحادیه اروپا محسوب نمیشه نمیدونم واقعا مبدا این کارها کجا بوده چیزی که الان می بینیم این نیست خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
delan_t عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 2318 عزیرم الان چنین چیزی تو اذوپا نیست من بخاطر کار همسرم زیاد میریم و میاییم تو فرانسه که مرکز مد دنیاس ... والا شما ک نظرت برنمیگرده ولی من خودم کاشت و پدیکور رو اونجا یاد گرفتم نمیدونم چرا این حرفو میزنید بندهایباخداگفت:اگرسرنوشتمرانوشتهای پسچرادعاکنم؟خداگفت:شایدنوشتهباشمهرچهدعاکند!˘˘ ✨️🪴
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 25165 والا شما ک نظرت برنمیگرده ولی من خودم کاشت و پدیکور رو اونجا یاد گرفتم نمیدونم چرا این حرفو می ... به سلامتی خب یاد گرفتن شما تضادی با حرف من نداره من نمیگم هیچ کس انجام نمیده و اصلا ندونن چیه میگم رایج نیستهمون طور که تجربه ی شما باعث سماجت به نظرتون میشه تجربه من هم این طور خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
delan_t عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 2318 به سلامتی خب یاد گرفتن شما تضادی با حرف من نداره من نمیگم هیچ کس انجام نمیده و اصلا ندونن چیه میگم ر ... اوکی شما بحث رو بردیکافیه براتون ؟برام عجیبه ک نظر بنده رو ک فقط واسه استفاده استارتر تایپ شده رو انقدر نقد میکنید بندهایباخداگفت:اگرسرنوشتمرانوشتهای پسچرادعاکنم؟خداگفت:شایدنوشتهباشمهرچهدعاکند!˘˘ ✨️🪴
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 25165 اوکی شما بحث رو بردی کافیه براتون ؟ برام عجیبه ک نظر بنده رو ک فقط واسه استفاده استارتر تایپ شده ر ... وقتی تو صفحه عمومی مطلب میذاریم هر خواننده ای میتونه جواب بده اصلا فرق تاپیک با پیام خصوصی همینه خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.