2777
2789
من ۴ سال لندن بودم اصلا مبدا ناخن و مژه روسیه و لندنن

عزیرم الان چنین چیزی تو اذوپا نیست من بخاطر کار همسرم زیاد میریم و میاییم تو فرانسه که مرکز مد دنیاست اصلا چنین چیزی رایج نیست. المان  اسپانیا و هلند هم همین طور 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
من ۴ سال لندن بودم اصلا مبدا ناخن و مژه روسیه و لندنن

روسیه هم جزو اتحادیه اروپا محسوب نمیشه نمیدونم واقعا مبدا این کارها کجا بوده چیزی که الان می بینیم این نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیرم الان چنین چیزی تو اذوپا نیست من بخاطر کار همسرم زیاد میریم و میاییم تو فرانسه که مرکز مد دنیاس ...

والا شما ک نظرت برنمیگرده ولی من خودم کاشت و پدیکور رو اونجا یاد گرفتم نمیدونم چرا این حرفو میزنید

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴
 والا شما ک نظرت برنمیگرده ولی من خودم کاشت و پدیکور رو اونجا یاد گرفتم نمیدونم چرا این حرفو می ...

به سلامتی خب یاد گرفتن شما تضادی با حرف من نداره من نمیگم هیچ کس انجام نمیده و اصلا ندونن چیه میگم رایج نیست

همون طور که تجربه ی شما باعث سماجت به نظرتون میشه تجربه من هم این طور

به سلامتی خب یاد گرفتن شما تضادی با حرف من نداره من نمیگم هیچ کس انجام نمیده و اصلا ندونن چیه میگم ر ...

اوکی شما بحث رو بردی

کافیه براتون ؟

برام عجیبه ک نظر بنده رو ک فقط واسه استفاده استارتر تایپ شده رو انقدر نقد میکنید

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴
اوکی شما بحث رو بردی کافیه براتون ؟ برام عجیبه ک نظر بنده رو ک فقط واسه استفاده استارتر تایپ شده ر ...

وقتی تو صفحه عمومی مطلب میذاریم هر خواننده ای میتونه جواب بده  اصلا فرق تاپیک با پیام خصوصی همینه