2777
2789
عنوان

دلم به حال خواهرم می سوزه

541 بازدید | 30 پست

الان یک ماهه اومده قهر خونه پدرم .شوهرش هم یه آدم بی مسئولیت ه .با یه بچه ولش کرده .بچه هم بهانه بابا سو می گیره .بابام هم اذیت که برو خونه خودت .فقط برو .روز شماری می کنه .شوهرش هم بهانه الکی میاره که آرایش می کنه و شلخته هست .کل آرایش خواهرم هم یه کرم و رژ معمولی ه .مردم دعا می کنند زنشون به خودش برسه این هم میگه نه آرایش نکن .

خلاصه اذیت می کنند .که فقط بره .انگار نه انگار دخترشن. به بچه ش گیر میدن.

من امروز که رفتم دیدم واقعا خون به جیگر ش می کنند که برو باید بری اگه تو رو بکشه هم باید بری .من دیگه عصبی شدم به خواهرم گفتم زن نیستی برو کار کن یه سوئیت بگیر از این خراب شده بیا بیرون .این جهنم چی داره .تحصیلات هم داره می تونه کار کنه 

گفتم بچه تو ببر مهد با منت پولت رو سرشون میدارن .اینجا بچه رو اذیت می کنند .به بابا هم گفتم فرض کن این شوهرش مرده .مگه دخترت نیست .این چه وضعشه ...گفتم وقتی دخترتو نمی خواد کجا بره .

واقعا خانواده های ایرانی اون که طلاق گرفته با می خواد بگیره رو اذیت می کنند .گفتم تو از این جهنم بیا بیرون کار کن .خونه بگیر .از اون مرد بی غیرت هم جدا شو .

الان شوهره چند وقت ه برای بچه خواهرم خرجی نمیده.پدر گدا منم هیچی نمی خره .امروز یکم خوراکی بردم .بچه چقدر خوشحال شد ...

واقعا آرزو مرگ پدرمو دارم ...خواهرم خیلی صبر داره ولی من به جای اون عصبی شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم🥺 چقد ناراحت شدم برای خاهرت 

افرین ب تو ک انقد هواشو داری عزیزم اگ میخاد طلاق بگیره بره زودتر درخاست نفقه کنع 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓♡کاربری پنجمم هست🥲دیگ با شماره پسرخاهرشوهرم عضو شدم  نی نی یار دست از سر من بردار😑
اصلا خیلی حرف زدم شوهرم کار پیدا کرد نرفت گفتم به چه امید نشستی فکر کن پدر و شوهرت با هم مردن

بنده خدا

کاش میرفت سرکار

خدا نگذره از شوهرش

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.
 کمکش کن کار پیدا کنه مستقل بشه

کار پیدا کردیم من و شوهرم نرفت .پدرم گفت ابرو مو نیز اینجا بمون دعا کن شوهرت بیاد ببرتت 

ولی پدرم نمی دونه به من زور بگه 

خدا رو شکر که خواهر بسیار خوبی مثل شما داره ولی فکر میکنم خواهرتون خودش هم بدش نمیاد که تحقیر بشه چون قبل از اینکه شما براش پیشنهاد کار بدید خودش باید به فکرش باشه چون نه شوهر خوبی داره نه از پدرش آبی گرم میشه 

از پدرم هم همین طور مگه یه بچه چقدر خرج داره .پدرم هم کارمند بازنشسته هست داره .به خدا اینا حق الناس ...

اره دیگه درست میگی

اصلا فکرکنه شوهر نکرده

گور بابا حرف مردم

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.