2777
2789
عنوان

دلم به حال خواهرم می سوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 30 پست
خیلی ناراحت شدم منم قهر بودم بزور اومدن دنبالم منو بردن

قهر داریم تا قهر 

این پدرم اونقدر از ما دل سیره .میگه برو التماس کن برو خونه ش .

به خواهرم گفتم زن نیستی اگه اسم این و بیاری بگی پدرمه خواهرمه شوهرمه

منم همین و میگم  باورت میشه همه به ش توهین می کنند خواهرم پدرم .واسه همونه مرد ها هار شدن

بیشتر کنارش باش و خیلی خوشحالم که اینقدر خواهر خوبی هستی . بهترین کار استقلاله بی منت 

راحترم میتونه شوهرشو تحمل کنه و اختیار بیشتری داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رو شکر که خواهر بسیار خوبی مثل شما داره ولی فکر میکنم خواهرتون خودش هم بدش نمیاد که تحقیر بشه چو ...

نه بابا بیچاره رو ادیت می کنند که نرو فحش میدن 

من خودم گفتم تو برو از اون خونه بیا بیرون هزینه پانسیون ت ماه اول با من بعدش خونه بگیر 

بگو بابامو با شوهرم مردن

بیشتر کنارش باش و خیلی خوشحالم که اینقدر خواهر خوبی هستی . بهترین کار استقلاله بی منت  راحترم ...

میگم جدا شود از این  شوهر بی مصرف 

به زور بردمش کلاس .میرم به زور می بریمش بیرون 

میگن نبر خواهرم پدرم نه نبر .باید صبر کنه شوهرش بیاد ببره .گفتم فرض کن شوهر نداره 

زنا توو ایران پشت پناه ندارن ولی خارج اول زنا بعد بچه ها بعد سگا اخر مردا

نه خونه پدر شوهر من دخترسون تاج سره .این پدرمون ما رو بی ارزش کرد انشالله خودش بی ارزش بشه

چطور هر چی میشه میگن بچه ماله پدره پس بیاد بچشم ببره خودش بزرگ کنه

آره بابا مبگم پدرش بی مصرف ه .به خواهرم گفته بود بعد دو ماه تو خیابونی .که البته درست شناخته پدرمو 

میگم کار کن تف هم تو رو شوهرت ننداز. 

آره بابا مبگم پدرش بی مصرف ه .به خواهرم گفته بود بعد دو ماه تو خیابونی .که البته درست شناخته پدرمو&n ...

من جایه خواهرت باشم بچشو پس میدم بهش تا حداقل یکمم اون اذیت شع تا این همه حرف از خانوادش نشنوه بعد میرفتم سرکار شب میومدم تا پدرمو اصلا نبینم

من جایه خواهرت باشم بچشو پس میدم بهش تا حداقل یکمم اون اذیت شع تا این همه حرف از خانوادش نشنوه بعد م ...

بچه رو نمی خواد که ولی مهد و برای اینا گذاشتن دیگه