2777
2789

خودگردان منظورته؟ من نبودم ولی دوستم بوده آره ساعت ورود خروج دارن

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا واسه شب میشه ساعت چند؟

فرق می‌کنه جاهای مختلف خب .. نمی‌دونم ..من خوابگاه دولتی ام تا ۹ و نیم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

فرق می‌کنه جاهای مختلف خب .. نمی‌دونم ..من خوابگاه دولتی ام تا ۹ و نیم

تا ۹ و نیمه دولتی؟؟

وای یکی به من میگفت ۷ ونیم😐😂

کرک و پرم ریخت

برای ارشد ازاد البته شهرستان زدم امیدوارم ساعتش اوکی باشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

تا ۹ و نیمه دولتی؟؟ وای یکی به من میگفت ۷ ونیم😐😂 کرک و پرم ریخت برای ارشد ازاد البته شهرستان ...

۷و نیم 😐😂 ما تا ۸ سرکلاسیم بابا 🤣 اوایل مهر تا ساعت ۱۰ بود بعد تو آبان ماه اینا کردنش ساعت ۹ و نیم خدا ازشون نگذره   

۷و نیم 😐😂 ما تا ۸ سرکلاسیم بابا 🤣 اوایل مهر تا ساعت ۱۰ بود بعد تو آبان ماه اینا کردنش ساعت ۹ و نی ...

همونو من تعجب کرده بودم

بعد خوابگاه اگر زنگ بزنن بگن دخترمون فلانجاست ساعت چمیدونم ۱۱ شب میادش

راه نمیده دیگ نه؟؟

چون من شهرستان اگر قبول شم برا ارشد

جایی میرم ک اقوامم هستن دوست دارم اونجا باشم

یه شب مثلا برم پیششون

نمیتونم برگردم خوابگاه

همونو من تعجب کرده بودم بعد خوابگاه اگر زنگ بزنن بگن دخترمون فلانجاست ساعت چمیدونم ۱۱ شب میادش ...

کارشناسی خوابگاه نبودی؟ اگه کلا برنگردی خوابگاه که اصلا کاری ندارن بخوای شب بمونی جایی خروجی میزنی دیگه کاری به کارت ندارن ... من کارشناسی ام ‌... اگه دیر بریم خوابگاه اسممونو مینویسن نمی‌دونم چرا ... اگه دلیل داشته باشیم موجهه..مثلا بلیط اتوبوس نشون بدیم یا کارت ملی پدر که بدونن با خانواده بودیم اینا موجهه کاری ندارن ولی الکی دیر برگردیم اسممونو مینویسن... یبار دیر برگشتیم خوابگاه با سرپرست دعوامون شد میخواست پرونده مونو بفرسته کمیته انضباطی 😐 فک کنم پریود بود اعصاب نداشت

کارشناسی خوابگاه نبودی؟ اگه کلا برنگردی خوابگاه که اصلا کاری ندارن بخوای شب بمونی جایی خروجی میزنی د ...

نه لیسانسمو گرفتم شهر خودم بودم 

کنکور ارشد امسال دادم

برای ازاد شهرای دیگ زدم

شما کدوم شهره دانشگاهت؟؟

اصلا نمیدونم خوابگاه و... چجوریه

بیشتر میخوام با دوستم از فضای خونه دور باشیم

همش شنیده ها تو ذهنمه

اینکه برنگردی زنگ میزنن فلان میکنن

راه نمیدن

از اینجور حرفا

یا تجربه اخرت ک عقده ایی بودن یارورو نشون میده

نه لیسانسمو گرفتم شهر خودم بودم  کنکور ارشد امسال دادم برای ازاد شهرای دیگ زدم شما کدوم شهره ...

من دانشگاهم بوشهره...

نه بابا مگه عهد بوقه..راه که میدن نمیتونن راه ندن نهایت ازت تعهد بگیرن یا توبیخت کنن یا اسمتو بنویسن یا بخوان زنگ بزنن که من ندیدم زنگ بزنن به والدین چون بچه که نیستی دیگه ... ما شب خوابگاه نباشیمم زنگ میزنن به خودمون میگن کجایین بیاید حضوری بزنید ... اگه خروجی زده باشی هم که دیگه کلا کاری به کارت ندارن وقتی خروجی میزنی یعنی که من شب نمیام خوابگاه...دیگه به اونا ربطی نداره که چرا نمیری خوابگاه