2777
2789

ما ماشین تبت نام کرد شهریور دعوتنامه میاد ماشین الانمون پژو هست..... پدرشوهرم اینا پراید قراضه دارن که به زور روشن میشه یک ساله داره میگه اگه ماشینتونو فروختیم بدین به ما.... حالا پولم هیچی ندارن کلی قرص بالا آورد چون تازه یک خونه تو مشهد خرید بعد حالا ماشینو بهشون دادیم گفتیم اگه ندیم به یکی دیگه بفروشیم تا عمر داریم باید تو گوشمون پنبه کنیم یک گردنبند داره 30 گرمه همونو میگفت میدم بهتون رو ماشینتو پرایدم می‌فروشیم بقیشم خورد خورد میدیم حالا که راه راست شده و ماشینو دادیم بهشون میگه من دلم نمیخواد گردنبند بدم هیچی ندارم و فلان پولتونو جور میکنیم از هر جایی شده.... شما باشید زورتون نمیومد

چه پررو هستن

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم که میوفتم جون شوهرم بره ماشینو‌پس بگیره از ادم دروغگو و بازی بده متنفرم برامم مهم نیست چی دربارم فکر میکنن 

اگه بدونم نداره همون اول شذه ماشینو مفت میدم بره ولی اینجوری رفتار کنه واویلا راه میندازم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یعنی فکرشو نکردین اگه ماشینو بدین بهشون پول بزور درمیاد...

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی
اگه جور میکنه که اشکال نداره،شما پولتون میخواید،چکار دارید از کجا،یمقدار ماشین میفروشه،بقیشم جور میک ...

منظورش از جور کردن ممکنه تا یه سال دیگم طول بکشه خب ما ضرر میکنیم من تمام طلاهامو فروختم برای اینکه ماشین ثبت نام کنم که بعد اینو فروختیم از پولش بخرم حالا تا یه سال دیگه 10گرم بیشتر نمیشه

یعنی فکرشو نکردین اگه ماشینو بدین بهشون پول بزور درمیاد...

بخدا اولش گفت گردنبندمو میدم اینو میدم اونو میدم الان لنگ رو لنگ گذاشته یه ریالم نداده میگه حالا جور میکنیم

بخدا اولش گفت گردنبندمو میدم اینو میدم اونو میدم الان لنگ رو لنگ گذاشته یه ریالم نداده میگه حالا جور ...

به شوهرت بگو ما میلیتردر نیستیم ک پول نده ماهم لازم داریم 

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی
منظورش از جور کردن ممکنه تا یه سال دیگم طول بکشه خب ما ضرر میکنیم من تمام طلاهامو فروختم برای اینکه ...

نه خیلی راحت بگید،ماهم برای ماشین یمقدار قرض کردیم ونیاز داریم،یا همسرت بگه عب نداره گردنبند بده هرموقع پولت جور شد بیا پس میدم به قیمت همون زمان،حالا اگه۱۰تومت۲۰تومن کم داشتن اشکال نداره ولی کلش نه

اوهو ناراحت میشن خیلی همه جا رو هم پر میکنن خوبه پسرم بودی غریبه نبودی و فلان

بگو ماشین قراره بدن خونه خاله نیست که پولشو الان ندیم که .

الکی بگین هفته ی بعد گفتن تمام و کمال پول رو باید بریرین .

اگر نریختن بگین ماشینو بدین ی مشتری اومده میخواد بخره .ما هم که پول نداریم شما هم که پول ندادین

....