2777
2789
عنوان

فامیل فضول

1077 بازدید | 44 پست

سلام دوستان 

من سرطان سینه دارمو نمیخواستم فامیلا و اطرافیانم بدونم بخاطر همین اومدم درمانمو تو یه شهر دیگه شروع کردم 

حالا قبلش کسی ب من زنگ نمیزد ن عمه ن عمو 

تو این دوماهی ک اومدم یه شهر دیگه هزاااار بار تماس گرفتن که چرا رفتی خونه داداشت ؟پس کارِت چی میشه چقد میخوای اونجا بمونی

من واقعا تو کار کسی دخالت نمیکنم ولی این دخالت ها با روح و روان من بازی میکنه،وقتی من حواب نمیدم زنگ میزنن ب مامانم یا زن داداشم از اونا سوال میکنن

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دارم از اینا گروه ایتا زدن اینقدر سوال پیچم. کردن لف دادم کلا خطمو عوض کردم‌ البته میرم خونشون اما دیگه گفتم منو اد نکنین

انشاالله سلامتی تو بدست بیاری ناراحت شدم

goftino.com/c/KRwiEe
ان شالله شفای کامل و عاجل گلم به حق امیرالمومنین ع بگو به شما چه مربوطه😒

خیلی ممنونم عزیزدلم

منم دارم از اینا گروه ایتا زدن اینقدر سوال پیچم. کردن لف دادم کلا خطمو عوض کردم‌ البته میرم خونشون ا ...

واقعا من ادم بی ادبی نیستم ولی الان دوس ندارم جوابشونو بدم و دخالت کنن  و هر کی حرفی بزنه روحیه منو بدتر کنه بعد جالب اینجاس میبینن جواب نمیدم باز زنگ میزنن

ببخشید اگه ناراحتتون کردم💚

فقط همین  آخه بعضیا سینه رو کلا برمیدارن

اطلاعی ندارم عزیزم من مجردم کامل سینمو درنمیارن

شاید اونا توده هاشون زیاد بوده و دیر مراجعه کردن

واقعا من ادم بی ادبی نیستم ولی الان دوس ندارم جوابشونو بدم و دخالت کنن  و هر کی حرفی بزنه روحیه ...

حق داری

منم دوست ندارم فامیلم بفهمن 

چند سال پیش یه توده رحمی داشتم به هیچ کی نگفتم ولی برای بعد از عمل مامانم اومد پیشم موند دیگه دنیا خبردار شد

فکر کن عموم زنگ میزد چرا عمل کردی با جزئیات میپرسید

خو من به مرد ریش سفید چه توضیحی میتونم بدم🙄

حق داری منم دوست ندارم فامیلم بفهمن  چند سال پیش یه توده رحمی داشتم به هیچ کی نگفتم ولی برای ...

واقعا بعضیا درک و شعور ندارن 

به خونوادم گفتم اگه خدا خواست و حالم خوب شد نمیخوام نزدیک فامیلامون باشم میرم یه شهر دیگه بس ک با اعصاب من و روح و روانم بازی کردن😞

اطلاعی ندارم عزیزم من مجردم کامل سینمو درنمیارن شاید اونا توده هاشون زیاد بوده و دیر مراجعه کردن

عزیزم علائمت چی بوده 

من ی سینم خیلی درد میکنه یکی دو هفته ب پری میزنه ب زیر بغل دکترم رفتم میگ هیچیت نی هورمونیه الان باز میترسم چرا تکرار میشه هعی شما اطلاعی داری؟

واقعا من ادم بی ادبی نیستم ولی الان دوس ندارم جوابشونو بدم و دخالت کنن  و هر کی حرفی بزنه روحیه ...

نه این چه حرفیه فدات بشم ،دقیقا من یه مشکلی داشتم نمیخواستم بفهمن ساعت۸صبح یکیشون اومد خونم از دختر خاله هام میگفت نگرانتم!!خب تو نگرانی یا فضول؟!هییع بیخیال حالابفهمن ولش کن الان استرس اضافی برات خوب نیست

goftino.com/c/KRwiEe
عزیزم علائمت چی بوده  من ی سینم خیلی درد میکنه یکی دو هفته ب پری میزنه ب زیر بغل دکترم رفتم می ...

اگه دکترگفته هورمونیه پس جای نگرانی نیس

من توده حس کردم بین زیر بغلمو سینم اولاش دردنداش بعدش یکم بزرگ شد دردش شروع شد

علائم دیگه ای نداشتم