2777
2789
عنوان

فامیل فضول

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 44 پست
فدات بشم الهی که تو هم زودتر خوب بشی الهی زودتر سلامتیتو به دست بیاری  چند وقت بود میگفت دس ...

زنده باشی عزیزم خیلی ممنونم

هر چی هست خوب میشه و جای نگرانی نیس اصلا بد ب دلت راه نده

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤
ببین عزیزم هرچی جواب ندی اون فضولا بدتر میکنن.به نظرم بهشون بگو و خودتو راحت کن.ولی بگو تا وقتی موها ...

قربونت برم عزیزدلم نمیتونم بهشون بگم هم منو اذیت میکنن با حرفاشون هم خونوادمو

اصلا درک و شعور ندارن اونوقت به مامان بابام استرس وارد میکنن بابام تو این دوسه ماهی ک فهمید موهاش سفید شده😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات بشم الهی که تو هم زودتر خوب بشی الهی زودتر سلامتیتو به دست بیاری  چند وقت بود میگفت دس ...

عزیزدلم ممنونم ازت ک همیشه کنارم بودی و بهم روحیه دادی واقعا ادمای خوب و مهربون مث شما تو این دوره زمونه کمیابه

عزیزدلم ممنونم ازت ک همیشه کنارم بودی و بهم روحیه دادی واقعا ادمای خوب و مهربون مث شما تو این دوره ز ...

اینم از خوبی خودته من که کاری نکردم خدا پشت و پناهت باشه خدا خودش دستگیر همه ما باشه دوست خوبم 

ببین عزیزم هرچی جواب ندی اون فضولا بدتر میکنن.به نظرم بهشون بگو و خودتو راحت کن.ولی بگو تا وقتی موها ...

ممنونم ازت بابت همه چی قشنگم ممنونم ک همیشه کنارم بودین💚

اینم از خوبی خودته من که کاری نکردم خدا پشت و پناهت باشه خدا خودش دستگیر همه ما باشه دوست خوبم 

شما خوبین ک منو خوب میبینین ممنونم بابت لطف و محبتتون انشاالله

قربونت برم عزیزدلم نمیتونم بهشون بگم هم منو اذیت میکنن با حرفاشون هم خونوادمو اصلا درک و شعور ندارن ...

خب اگه صلاح میدونی نگو.بمیرم الهی چرا بابات انقدر خودشو اذیت میکنه آخه؟احتمالا این بیماری رو تو اطرافیان نداشتین .براتون نا شناسِ.برای ما که دیدیم خیلی عادیه.دخترخاله م و دوست مامانم کاملا خوب شدن و چندین ساله از درمان شون گذشته خداروشکر.از اقوام شوهرم هم همینطور.یکی از اقوام شوهرم که درگیر این بیماری بود اصلا دوست نداشت با کسی رفت و آمد کنه.گفت تا موهام رشد نکرده هیچکس نیاد،جایی هم نرفت.جلسات شیمی درمانی و جراحی و درمانش که کامل شد رفت و آمد کرد،اما ‌دخترخاله م خیلی راحت بود همه جا حتی پیاده روی میرفت..اطرافیان وظیفه شونه که به نظر اون طرف احترام بذارن و درکش کنن

خب اگه صلاح میدونی نگو.بمیرم الهی چرا بابات انقدر خودشو اذیت میکنه آخه؟احتمالا این بیماری رو تو اطرا ...

زنده باشی عزیزدلم و بلا ب دور باشه ازتون

چون ۴ نفر از اقوام پدرم سرطان داشتن و رحمت خدا رفتن پدرم خیلی استرس دارن ولی خب من هرروز باهاش تماس میگیرمو میگم حالم خوبه باز باور نمیکنه از یه طرفم ازش دورم و تا منو نبینه اروم نمیگیره

واقعا اطرافیان باید درک داشته باشن ولی متاسفانه ندارن و با حرفاشون مارو زجر میدن

دختر مجردی داشتیم تو فامیل ک سرطان گرفتن و همه ب خونوادش گفتن بنده خدا ایندش تباه شد فردا نمیتونه تشکیل خونواده بده نمیتونه ازدواج کنه نمیتونه بچه دار شه اخرش دق کرد مرد

زنده باشی عزیزدلم و بلا ب دور باشه ازتون چون ۴ نفر از اقوام پدرم سرطان داشتن و رحمت خدا رفتن پدرم خ ...

آخی خدا رحمت شون کنه.مرگ و زندگی دست خداست.ربطی به پیری و سرطان و ...نداره.اونا عمرشون سر بوده که فوت کردن.مثلا من الان به ظاهر سالم ام،اما از کجا معلوم تا نفس بعد زنده باشم.اصلا چه تضمینی هست ؟هیچی

تا خدا نخواد یه برگ از درخت نمیوفته.البته من به پدرتون حق میدم.به هر حال حق داره نگران باشه اما این نگرانیا همه شون گذراست.ایشالا دوره درمانتون که کامل بشه این نگرانی ها جای خودشو به خوشحالی و امیدواری میده.

آخی خدا رحمت شون کنه.مرگ و زندگی دست خداست.ربطی به پیری و سرطان و ...نداره.اونا عمرشون سر بوده که فو ...

زنده باشی عزیزدلم ممنونم ازت گلم

امروز جلسه پنجمم بود و دکتر گف سه جلسه دیگه مونده

زنده باشی عزیزدلم ممنونم ازت گلم امروز جلسه پنجمم بود و دکتر گف سه جلسه دیگه مونده

بسلامتی عزیزم،حسابی استراحت کن و توصیه های پزشکت رو دقیق رعایت کن

خداروشکر دیگه سختیا رو گذروندی و چیزی نمونده،خیلی خوشحالم داره تموم میشه دیگه

آفرین به تو دختر قوی و شجاع.میگذره و تموم میشه گلم.ممنونم که بهم خبر دادی.برات صلوات میفرستم

بسلامتی عزیزم،حسابی استراحت کن و توصیه های پزشکت رو دقیق رعایت کن خداروشکر دیگه سختیا رو گذروندی و ...

سلامت باشی مهربونم ممنونم بابت لطف و محبتت و اینکه همیشه سراغمو میگرفتی

الهی زندگیت سرشار از ارامش باشه

سلامت باشی مهربونم ممنونم بابت لطف و محبتت و اینکه همیشه سراغمو میگرفتی الهی زندگیت سرشار از ارامش ...

مرسی گلم .الهی تو هم همیشه قلبت ،ذهنت، همه وجودت و زندگیت ،سرشار از آرامش باشه عزیزم  

مرسی گلم .الهی تو هم همیشه قلبت ،ذهنت، همه وجودت و زندگیت ،سرشار از آرامش باشه عزیزم    

ممنونم ازت قشنگم 

همچنین خواهرگلم

تو فامیل فضول داری من کلا جایی زندگی می کنم که یه مشت دهاتی فضول عقده گه که معلوم نیس از کدوم گورستونی اومدن دارم زندگی کنم تو همه چی حف مسلم خودشون میدونن دخالت کنن سرک  بکشن خودشون ناراحت کنن بی عیب ولی من نه ما وظیفه اونه هر گهی دلمون  می خواد بخوریم یعنی من زن و مرد بدجنس کم ندیدم