2777
2789
عنوان

فامیل فضول

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 44 پست
نه این چه حرفیه فدات بشم ،دقیقا من یه مشکلی داشتم نمیخواستم بفهمن ساعت۸صبح یکیشون اومد خونم از دختر ...

زنده باشی عزیزم

واقعا خیلی بده ادم تو زندگیت فضولی کنی و میخواد از ریز و درشت زندگیت باخبر بشه

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو تایپیکهات خوندم جوش زدی چه جوشهات چطور بود خارش بدن هم داشتی اینا علائم سرطان بودن یا ربطی ...

گلم متخصص پوست گف ویروسه و چنتا پماد داد خوب شدم ولی واقعا نمیدونم به سرطان ربط داره یا نه

جوشها کوچیک و بزرگ بودن بزرگاش اندازه یه سانت دوسانت بود مثل کبودی بودن

ان شالله کامل خوب میشی راست میگی اعصاب خوردی روح آدمو داغون می کنه

خیلی ممنونم عزیزم زنده باشی

اطلاعی ندارم عزیزم من مجردم کامل سینمو درنمیارن شاید اونا توده هاشون زیاد بوده و دیر مراجعه کردن

سلام سحر جون برای پدر منم اسکن هسته ای نوشتن خیلی ناراحتم ای خدا نمیدونم تو استخون کتف یا شونه چیزی دیدن آروم و قرار ندارم

سلام سحر جون برای پدر منم اسکن هسته ای نوشتن خیلی ناراحتم ای خدا نمیدونم تو استخون کتف یا شونه چیزی ...

سلام عزیزدلم اصلا نگران نباشید ایشالا هیچی نیس منو هم کلی ترسوندن گفتن ممکنه کبدت اسیب دیده یا زده ب استخونات خداروشکر کبد و استخون مشکلی نداشت

دکترا برای بررسی دقیقتر اسکن مینویسن بد به دلت راه نده

از ته دلم دعا میکنم چیزی نباشه خبرشو بهم بده

سلام عزیزدلم اصلا نگران نباشید ایشالا هیچی نیس منو هم کلی ترسوندن گفتن ممکنه کبدت اسیب دیده یا زده ب ...

فدات بشم الهی که تو هم زودتر خوب بشی الهی زودتر سلامتیتو به دست بیاری 

چند وقت بود میگفت دستم درد میکنه شونه و کتف البته از ی بلندی افتاده بود پایین بعد چند وقت رفت ام آر آی و سی تی اسکن الانم اسکن هسته ای نوشتن آخه مگه تو شونه و کتف چه خبری میتونه باشه 🥺

سلام عزیزدلم اصلا نگران نباشید ایشالا هیچی نیس منو هم کلی ترسوندن گفتن ممکنه کبدت اسیب دیده یا زده ب ...

آخه نه آزمایش خونی نه چیزی نه سراغ جای دیگه رفتن فورا اسکن هسته ای 

گفتن باید اون توده استخوانی تو اون قسمت بررسی بشه 

ببین عزیزم هرچی جواب ندی اون فضولا بدتر میکنن.به نظرم بهشون بگو و خودتو راحت کن.ولی بگو تا وقتی موهام رشد نکردن دوست ندارم کسی رو ببینم.یا اگر برات سخته بگو مامانت بگه.زیادم بزرگشون نکن.کی هستن که بخوایی ازشون پنهون کنی و مهم شون کنی؟.

آخه این فامیل فضول چی میشه سرشونو بکنن تو زندگی خودشون و از زندگی ما بکشن بیرون؟

فقط همین  آخه بعضیا سینه رو کلا برمیدارن

عزیزم یعنی چی فقط همین؟؟استارتر از اقوام خودش دلزده شده بخاطر همین سیم جیم کردنا از اون گذشته این ادبیات و طرز سوال پرسیدن شما برای کسی که در حال شکست دادنِ یک بیماری هست و سعی میکنه از همیشه قوی تر باشه مناسب نیست..ایشون دوست من هستن و خداروشکر روند درمان شون خیلی عالی داره پیش میره.سوالات بی جا پرسیدن هیچ سودی برای ما نداره.همیشه فکر کن که ممکنه جای طرف مقابل باشی یا در آینده ممکنه خودمون توی اون شرایط قرار بگیریم.قصدم این نبود که شما رو دلخور کنم.خواستم دوستانه باهاتون حرف بزنم.

عزیزم یعنی چی فقط همین؟؟استارتر از اقوام خودش دلزده شده بخاطر همین سیم جیم کردنا از اون گذشته این اد ...

وا من مگ چی گفتم خواستم اینجوری بگم ک نگران نباشن فقط همین رو گفتم ک دلشون آروم بشه بدونن هیچی نیست