2777
2789
عنوان

گناه من چیه مگ

396 بازدید | 36 پست

دوس پسرم خانواده اش اومدن خاستگاری و شب قبل خاستگاری رسمی مادرش فوت شد دو روز پیش شبی ک مادرش فوت شد بعد کلی گریه و ناراحتی بم گف برم پی زندگیم چون دیگ آدم ازدواج و زندگی نیس این دوروز با همه پس زدنش موندم آدمی ک کمتر از گل بم نمیگف تو یه روز چی تغییر کرد نمیدونم کار درست کردم یا ن ک گفتم میرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون شوک بهش وارد شده ،کنارش باش و الان داره احساسی رفتار میکنه و فکر میکنه دنیا به اخر رسیده ،الان بهترین فرصته کمبود مادرشو یه جورایی جبران کنی تا میتونی بهش محبت مطمعن باش یادش نمیره و باهاش مدارا کن

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
اون شوک بهش وارد شده ،کنارش باش و الان داره احساسی رفتار میکنه و فکر میکنه دنیا به اخر رسیده ،الان ب ...

فقط میگ برو من چجوری بمونم آخه وقتی هربار زنگ میزنه میگ برو پیام میده برو

بذار یکم بگذره 

بذار تنها باشه 

خودش دوباره میاد سراغت 

کلا مردها وقتی مادرشون و از دست بدن عوض میشن تا یکمدت 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

اون الان ناراحته بنظرم بهش زمان بده و دو هفته هیچی بهش نگو تا اروم بشه اخه تو ناراحتی میشه تصمیم در ...

میگ من خودمو میشناسم دیگ نمیتونم زندگی کنم و فلان ن تنها من قید کارو همه چیشو زده فقط کارش شده سرخاک و هتل چون مامانشو شهر خودشون بردن خاک کردن