2777
2789
عنوان

گناه من چیه مگ

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 36 پست
فقط میگ برو من چجوری بمونم آخه وقتی هربار زنگ میزنه میگ برو پیام میده برو

یکم بذار تو تنهاییش باشه اروم بشه تحمل کن عزیزم ۲ هفته بعد برو پیشش

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم یه حالت داره یا واقعا از ته دلش میگه 

یا اینکه الان ناراحته 

یا اینکه میخواد هي بگه برو ولی تو نری و از ته دل نمیگه 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

پیام نده زنگ نزن 

بذار یکم بگذره آروم بشه

بدتر میکنی حالشو

بهتره بذاری تنها باشه

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

شرایط سختی داره نیمفهمه چی میگه درکش کن کنارش باش نرو  خودش پشیمون میشه ا حرفاش

آخه ۳ روز اما منم غرور دارم دیگ هرچی میگم میگ برو با یکی دیگ خوشبخت شو زندگی کن من دیگ توان زندگی ندارم

شاید از اون آدمای خرافاتیه فک میکنه این اتفاقات از پا قدم توعه. به خاطر همینم تورو مقصر می‌دونه و ای ...

نه چون از همه بریده ک میگ پاک ترین آدم این وسط تویی 

یکم که گذشت زنگ بزن بهش حالشو بپرس چیزی جز حالش و خانوادش نگو اگه جواب نداد پیام بده دوباره حالشو بپرس بگو نگرانشی و بگو منتظرتم روبه راه شدی زنگ بزن هروقت خواستی من هستم از این حرفا ...

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
از الان همین کارو میکنم

بذار زمان بگذره عزیزم

الان خودتو بذار جای ایشون

خدای نکرده البته.با این حرفا چیزی درست نمیشه

یکی دو هفته دیگه بهش زنگ بزن 

مطمئن باش دلش تنگ شده واست

الان شرایط خیلی سخته

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

یکم که گذشت زنگ بزن بهش حالشو بپرس چیزی جز حالش و خانوادش نگو اگه جواب نداد پیام بده دوباره حالشو بپ ...

۳ روزه دارم میگم واقعا هم با اینک درگیر مراسم ایناس اما جواب میده بم اما فقط میگ برو و این بم خیلی برمیخوره

خواهر جان من زن داییم جوان بود 

تا یکماه هم کرونا داشتم همینکه زن داییم فوت کرد کلا عوض شدم 

تا یک ماه تو حالت خودم نبودم اینقدر حالم بد بود وقتی تو تلگرام با دوستم یا کسی حرف میزدم فقط در حد دو کلمه بود اگر زیاد حرف میزدم به نفس نفس میفتادم انگار مسافت زیادی رو دوییدم 

درکش کن سخته فقط به زمان احتیاج داره 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔