2777
2789
عنوان

جراحی اسلیو

72 بازدید | 4 پست

کسی عمل اسلیو انجام میده پوست بدنش شل و آویزون میشه؟

واینکه کدوم بیمارستان پیشنهادمیدین که بابیمه باشه هزینش زیادنشه؟؟؟

خودت باش حتی اگه کسی طرفدارت نبود........

عزیزم شما تو خونه هم بشینی رژیم بگیری بخاطر از دست دادن چربی زیاد پوستت شل میشه ربطی به عمل نداره

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

بستگی داره مراقبت های پزشک رو رعایت کنی یانه

من قبل عمل رفلاکس شدید و فشار خون داشتم. حتی بند کفشمم سخت میبستم 😅

در آخر عمل کردم (اسلیو)

با دکتر علی سلوکی عمل کردم، واقعاً دستش سبکه. یه شب بیشتر بستری نبودم.

الان که فکر میکنم چرا زودتر انجام ندادم...

بازم بستگی داره شاید تورو عمل نکنند

باید آزمایش بدی مشاوره بری تا مشخص شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم شهر ؟

من از بچگی اضافه وزن داشتم، تو خانواده پدریمم چاقی ارثیه. 🥲 خیلیا فکر میکنن فقط ظاهر آدمه، ولی واقعاً روی زندگی تاثیر میذاره. من چند سال برای بچهدار شدن کلی دوندگی کردم، درمان رفتم و هزینه دادم. دکترم میگفت اضافهوزن میتونه باردار شدن رو سختتر کنه و برای منم واقعاً همینطوری بود، خدا رو شکر آخرش باردار شدم اما به سختی

بعد از زایمان دیگه تصمیم گرفتم به فکر سلامتی خودمم باشم. چیزی که باعث شد خیالم راحتتر بشه عمههام بودن. عمه بزرگم خیلی وسواس داشت، چند ماه هم حضوری مشاوره رفت هم آنلاین با چند تا دکتر حرف زد تا آخرش بهمن ۱۴۰۲ پیش دکتر محمد رجایی اسلیو کرد. نتیجهش انقدر خوب بود که عمه دیگهم هم فروردین ۱۴۰۴ پیش همون دکتر بایپس انجام داد😃😃

قبل عملشون هممون استرس داشتیم، میترسیدیم درد بکشن یا پشیمون بشن، ولی برعکس چیزی که فکر میکردیم خیلی زود سرپا شدن. الانم هر دوتاشون کلی وزن کم کردن و تا الان یه بارم نگفتن کاش عمل نمیکردیم.

منم رفتم مشاوره که عمل کنم، ولی چون تازه زایمان کردم دکتر گفت چند ماه صبر کن تا بدنت کامل ریکاوری بشه، بعد بیا. راستش همین برخوردش بیشتر به دلم نشست، چون حس کردم الکی برای عمل عجله نداره

عزیزم شل شدن پوست برای همه یکسان نیست بستگی داره چقدر وزن کم کنی، پوستت چقدر کشسانی داشته باشه، سن و ژنتیکت چطور باشه. من خودم اسلیو کردم و یه مقدار تغییر داشتم ولی اینکه حتماً پوست خیلی آویزون بشه اصلاً قطعی نیست..

برای بیمارستان هم اگر دنبال تجربه شخصی منی، من پیش دکتر هاشم آقایی عمل کردم و عملم تو بیمارستان فوقتخصصی عدل انجام شد تهرانه 🥰

درباره هزینه و بیمه بهتره قبلش با خود بیمارستان و بیمهات چک کنی چون میزان پوشش برای هر کسی متفاوته. من خودم از روند کار و نتیجهم خیلی راضی بودم...