2777
2789

خودش نحس مگه میشه اعداد نحس باشه

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خرافات نیست اعداد هرکدوم یک فرکانس میدن درک نمیکنم کسایی که میگن اعداد معنی ندارن.

تو برو اهنگ سوراسرافیل پیشرو گوش کن توش پر از عدد رمز داره،۵۵،۸۸ اینا همه اعداد نحس ان

تعبیر این خواب چی میشهیعنی قراره اتفاق بدی بیافته؟

اعداد خوبی نیستن شما بزن توی گوگل،ببین هرچیزی توی این دنیا معنی و مفهوم داره.

انسانا چون میترسن میگن خرافاته ولی همه چیز معنی و مفهوم خودشو داره همه چیز برنامه ریزی داره.

عدد 39 هم بزن ببین مفهوم پشتش چیه

ولی میدونم خرافات نیست مثلا 888 فرکانسش خیلییی بالاست، اما 55 و 88 و 5 اعداد خوبی نیستن توی همین اهنگ صور اسرافیل پر از نماد و حرف راجب شیطان پرست ها.

تو یک سرچ کن

۵۵

۸۸

۸۵

۵۸

۵

یه سرچ کوتاه کردم آره میگن نحسهولی هیچکدوم دلیلی نداشتن

نترس واسه ی تو چیزی نمیشه. ولی یک نشونه است دیگه

میگن اعداد به ما نشونه میدن برای اتفاقی که ممکنه پیش بیاد

دراین باره تئوری زیاد هست خیلی طولانیه صحبت راجبش.

اما نترس چیزی نمیشه

نترس واسه ی تو چیزی نمیشه. ولی یک نشونه است دیگهمیگن اعداد به ما نشونه میدن برای اتفاقی که ممکنه پیش ...

یه تصمیم جدی گرفتم شبش این خوابو دیدم

به نظرت این یه نشونه هس که اینکارو انجام ندم؟