دوستی های مجازی عادی رو ؟! من خیلی ادم حساسی ام میترسم نکنه دل کسی رو بشکنم خجالت میکشم بابت گفتن این حرفا ولی قبل اشنا شدن با شوهرم ، به مدت هفت ماه با یک پسری دوست بودم البته یه دوستی سطحی و در حد مجازی که وقتی اوایل فهمیده بود خواستگار دارم اول قهر کرد و قطع ارتباط بعد اومد گفت ارزش قائل باش برای رابطمون و به ارتباطی که داریم تعهد باید داشته باشی و .. ولی من گفتم که ما ارتباطمون ارتباط جدی ای نیست
هر وقت اسم خواستگار میشد میگفت تو الان باید درست و بخونی صبر کن حیفه درست چند سال دیگه به ازدواج فکر کن بعد اگه بخوای و قبول کنی منم میام خواستگاریت (البته من تو خیلی از چیزا از اون شرایطم بهتر بود)
بنظرم این رابطه از اولم اشتباه بود و خیلی چیزامون و مسافتمون دور از هم بود و خدا منو ببخشه از تنهایی رو اورده بودم به اون چیزا، یه روز ازش خداحافظی کردم و گفتم یه خواستگار دارم و اونم هی میگفت که تو سنی نداری باید درس بخونی و اینا و الان زوده و منم گفتم ببخش به صلاح نیست ادامه دادن این رابطه و کم کم تموم شد
واقعا ممکنه یه رابطه سطحی مجازی برای یه پسر مهم باشه !؟
هرچند که الان کاری ازم برنمیاد ولی عذاب وجدان دارم امیدوارم خدا منو بچگی های منو ببخشه من ادم معتقدی ام بودم :((((