2777
2789
عنوان

پسرا جدی میگیرن

1159 بازدید | 112 پست

دوستی های مجازی عادی رو ؟! من خیلی ادم حساسی ام میترسم نکنه دل کسی رو بشکنم خجالت میکشم بابت گفتن این حرفا ولی قبل اشنا شدن با شوهرم ، به مدت هفت ماه با یک پسری دوست بودم البته یه دوستی سطحی و در حد مجازی که وقتی اوایل فهمیده بود خواستگار دارم اول قهر کرد و قطع ارتباط بعد اومد گفت ارزش قائل باش برای رابطمون و به ارتباطی که داریم تعهد باید داشته باشی و .. ولی من گفتم که ما ارتباطمون ارتباط جدی ای نیست

هر وقت اسم خواستگار میشد میگفت تو الان باید درست و بخونی صبر کن حیفه درست چند سال دیگه به ازدواج فکر کن بعد اگه بخوای و قبول کنی منم میام خواستگاریت (البته من تو خیلی از چیزا از اون شرایطم بهتر بود)

بنظرم این رابطه از اولم اشتباه بود و خیلی چیزامون و مسافتمون دور از هم بود و خدا منو ببخشه از تنهایی رو اورده بودم به اون چیزا، یه روز ازش خداحافظی کردم و گفتم یه خواستگار دارم و اونم هی میگفت که تو سنی نداری باید درس بخونی و اینا و الان زوده و منم گفتم ببخش به صلاح نیست ادامه دادن این رابطه و کم کم تموم شد 

واقعا ممکنه یه رابطه سطحی مجازی برای یه پسر مهم باشه !؟ 

هرچند که الان کاری ازم برنمیاد ولی عذاب وجدان دارم امیدوارم خدا منو بچگی های منو ببخشه من ادم معتقدی ام بودم :((((

نه بابا پسرا کلن ادمای بیخیالین بجز کسایی که واقعن عاشقن بعد منم یه سوالی ذهنمو درگیر کرده اینکه کسی هم بوده دوست پسرش ازش تقاضای....نکرده باشه رابطشون تو چارچوب و دریا باشه؟؟؟

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
نه بابا پسرا کلن ادمای بیخیالین بجز کسایی که واقعن عاشقن بعد منم یه سوالی ذهنمو درگیر کرده اینکه کسی ...

😂😂😅

امیدوارم 

این همیشه اصرار داشت من به خواستگار فکر نکنم و همیشه میگفت یه چند سال صبر کن اگه قبولم داشته باشی من میام خواستگاری ولی اعتقادات و مسافتمون از هم دور بود 

این سوال شما برا منم سواله:||😅

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این چه حرفیه آره اگه دوست داشته واقعا منم پسرم این چ حرفیه ک میزنی

اگه میخواستی سطحی باشه چون مجازیه اصلا همچین رابطه ای انتخاب نمیکردی

خودت میدونی همونی که خودت میزنی مال خودمه😏😉

عزیزم بیخود با عذاب وجدان زندگی رو به کام خودتون زهر نکنید

اصلا پسری که قصدش جدیه ببخشید با عرض معذرت ولی توی دنیای مجازی دنبال همسر یا پارتنر نمیگرده

بعدشم پسرا مثل ما نیستن که سریع و به شدت درگید احساسات بشن

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
عزیزم بیخود با عذاب وجدان زندگی رو به کام خودتون زهر نکنید اصلا پسری که قصدش جدیه ببخشید با عرض معذ ...

ربطی نداره برای آشناییه

خودت میدونی همونی که خودت میزنی مال خودمه😏😉