2777
2789
ببین خیلی باید مقاوم باشی در برابرش من دوماه طول کشید پارسال گرفتم ولی خوب شدم شکر خدا.ی بیماری مقاو ...

عزیزم برای گال دقیقا چکار کردی خوب شدی؟ صابون میزدی چقدر روی پوستت نگه میداستی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خیلی باید مقاوم باشی در برابرش من دوماه طول کشید پارسال گرفتم ولی خوب شدم شکر خدا.ی بیماری مقاو ...

عزیزم دقیقا چکار کردید گالتون خوب شد؟ صابون گوگرد را چقدر نگه میداشتی رو بدنت؟

گال مگه مال قدیم نبوده.از کجا گرفته؟باید اهک بماله به خودش

عزیزم دقیقا چطور آهکی بماله برای گال؟ واجبی؟ نوره؟ چی؟ دیگه چکار کنه؟ قدیمیا بهتر بلدن کاش سوال کنی برام اگه مادربزرگی کسیتون بلد بوده 

عزیزم دقیقا چکار کردید گالتون خوب شد؟ صابون گوگرد را چقدر نگه میداشتی رو بدنت؟

سلام عزیزم .صابون گوگرد مثل صابون روی بدنت بزن .حدود 5دقیقه بمونه بعد بشور بعد اومدی از حموم بیرون کالامین بزن .یکماه بزن میره عزیزم غصه نخور.

سلام عزیزم .صابون گوگرد مثل صابون روی بدنت بزن .حدود 5دقیقه بمونه بعد بشور بعد اومدی از حموم بیرون ک ...

بخدا صابون گوگرد، کامترین، لایسیترین، کالامین، سرکه، همه کارا را مو به مو انجام دادم ولی خوب نشدم. قربون محبتت که پیام دادی خواهرجان. واقعیتش دیگه گالم پوسته ای و شدید شده آبجی

بخدا صابون گوگرد، کامترین، لایسیترین، کالامین، سرکه، همه کارا را مو به مو انجام دادم ولی خوب نشدم. ق ...

خوب میشی عزیزم.غصه نخور منم شبا همش کارم شده بود  گریه .همش میگفتم ی بیماری لاعلاج گرفتم ولی الحمدالله با همین کارا و توکل بخدا خوب شدم