2777
2789
عنوان

واکسن ۴ ماهگی

277 بازدید | 33 پست

سلام خانما فردا پسرم واکسن ۴ ماهگیشو  باید بزنه خیلی استرس دارم  میخوام قبلش بهش قطره استامینوفن بدم ولی نمیدونم دقیقا چقدر قبل از تزریق واکسن باشه.میشه راهنماییم کنید لطفا .ممنونم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منظورم زمانش هست چقدر قبل از بردن بهداشت قطره بدم.

نیم ساعت قبل بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

منظورم زمانش هست چقدر قبل از بردن بهداشت قطره بدم.

البته زیادم زود نده که بچه بخوابه موقع واکسن زده ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت قبل ردن واکسن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

اونا اصلا قبول ندارن این قبل از تزریق واکسن قطره دادن رو.

پس قطره نده 

حتما یه دلیلی داره دیگه که قبول ندارن 

کلا به خودت استرس نده همه بچه ها میزنن مشکلی ام پیش نمیاد خواهر منم سر هر واکسن بچه هاش خودشو میکشت تا تموم بشه 

پس قطره نده  حتما یه دلیلی داره دیگه که قبول ندارن  کلا به خودت استرس نده همه بچه ها میز ...

آره خیلی نگرانم 

چه میشه کرد میگن گرگ بیابون بشی مادر نشی همش آدم نگران.

پس قطره نده  حتما یه دلیلی داره دیگه که قبول ندارن  کلا به خودت استرس نده همه بچه ها میز ...

این کمپرس ژله ایی رو چطوری باید استفاده کنم.باید بزارم یخچال چقدر بمونه؟

این کمپرس ژله ایی رو چطوری باید استفاده کنم.باید بزارم یخچال چقدر بمونه؟

راستش نمیدونم  من ۷ماهمه هنوز بچم بدنیا نیومده درگیر واکسن و ...نبودم  ولی اگه دکتر چیزی بهتون گفته حتما طبق دستورش به بچه دارو بدین 

رشتم شیمی بود ممکنه فعل و انفعال هر ماده شیمیایی نتیجه خطرناکی داشته باشه اگه گفتن فلان مسکن نیاز نیست از دلسوزی ندین بنظرم یا هر اقدامی انجام میدین همونجا با خودشون مشورت کنین 

مادرا از دلسوزی خیلی کارارو میکنن ولی خدایی نکرده خطرناک میشه یه وقت