2777
2789
عنوان

واکسن ۴ ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 33 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم آخه میگن اگه قبل از زدن واکسن قطره استا بدیم بچه احتمال تب شدیدش میاد پایین.

نه من توی مقالات خوندم که اصلا نباید قبلش بدی البته احتمال حساسیت کمه ولی خب آدم سر جگرگوشه ش یک درصدم نباید ریسک کنه

نه من توی مقالات خوندم که اصلا نباید قبلش بدی البته احتمال حساسیت کمه ولی خب آدم سر جگرگوشه ش یک درص ...

ممنونم ازت که وقت گذاشتی. در مورد این کمپرس ژله ایی سرد اطلاعی داری چطور استفاده میشه.

هنوزم داره توی ۴ ماهگی؟

من دخترم ۱۰ روز دیگه دوماهه میشه خیلی گریه میکنه بابت دل درد هردارویی هم میدم تاثیر نداره و بالا هم میاره دکتر میگه سونوگرافی انجام بده از معده ولی از عوارضش برای بچه ی دوماهه میترسم

من دخترم ۱۰ روز دیگه دوماهه میشه خیلی گریه میکنه بابت دل درد هردارویی هم میدم تاثیر نداره و بالا هم ...

من انواع و اقسام شربتا و قطره ها رو امتحان کردم هیچ کدوم تاثیری نداشت پسرم طفلی انقد زور میزد و گریه میکرد که نافش زد بیرون.من تمام سونوها رو از کلیه .و کبد و بیضه و چیزای دیگه انجام دادم چون دکتر نوشت.

من دخترم ۱۰ روز دیگه دوماهه میشه خیلی گریه میکنه بابت دل درد هردارویی هم میدم تاثیر نداره و بالا هم ...

ببین تا یه ۲ ماه دیگه بهتر میشه فقط زمان چارشونه و گرنه هیچ دارویی جواب نمیده.