2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست💔

256 بازدید | 32 پست

مامان بابام خیلی بدجور دعوا کردن

دلم میخواد خودمو بکشم 😢 

خیلی خستم

نمیتونم از این خونه برم

از همه چی متنفرم

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر مثل منی تو چند سالته

امشب میخواستیم بریم مهمونی دعوت بودیم خیلی دوست داشتم بریم کلی وقت گذاشتم آماده شدم دعواشون شد نرفتیم

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

عب نداره عزیزم دعوا نمک زندگیه ما هم انقد از این دعواها داشتیم بعد ازدواج کردم دلم برای خونه پدریمو دعواهاش تنگ میشد الانم خونه بابامم مسافرت اومدم چن روزه مامان و بابام بهم میپرن منو داداشم کلی میخندیم بیخی میگذره😁

سر چی؟ چی شد؟

سر همه چی آدم نیستن اینا گاون سر هر کوفتی دعواشون میشه 

ترو خدا قدر مامان بابات رو بدونم هرچقدم دعوا کردن و بد بودن من مامانمو از دست دادم انگار کل دنیا و همه ادم ها مردن .نه سنم کمه نه بچه ام خودم دوتا بچه دارم خوشبحالت مامانتو داری صداشو میشنوی 😭😭😭

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی؟ 🖤 ممنون خیر ببینی ایشالا❤
خوبه باز تو رو دعوا نکردن

با هم دعوا کردن نرفتیم مهمونی

کار همیششونه میزنن تو ذوقم

ما الان بیرونیم چون ماشین نداریم بهشون گفتم زودتر اسنپ بگیریم بریم خونه

بابام شروع کرد فحش دادن بهم😑😂

ولی من نمیدونم چرا هرچقدرم دعوام کنن حسم عوض نمیشه بهشون

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋
عب نداره عزیزم دعوا نمک زندگیه ما هم انقد از این دعواها داشتیم بعد ازدواج کردم دلم برای خونه پدریمو ...

مشکلتون جدی نبوده ک خنده ات میگیره شب و روز تو این خونه عذاب میکشم