2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست💔

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 32 پست
عزیزم شما ماشاللا خوب اعصاب داری من موهام داره سفید میشه تو جوونی

نه بابا سر همین دعواها فقط نه همین دعواها خیلی چیزای دیگه تو زندگی عصبیم واقعا احساس میکنم افسردگی گرفتم که مربوط به دوران کودکیمه از بس تنها بودم 

منم موی سفید دارم کلا این چیزا ارثیه بخاطر رنگ دانه مو سفید میشه سعی کن دعوا گرفتن بری تو اتاق هندزفری بزاری یه فیلم شاد دانلود کن ببین برات مهم نباشه اونا زن و شوهرن هر چقدرم دعوا بگیرن باز شب و کنار هم میخابن یکمم دور بشن از هم دلشون برای همدیگه تنگ میشه تو پس فکرتو مشغول‌ نکن سعی کن عادت کنی و با خودت اینحرفا رو تکرار کنی کم کم موضوع برات بی اهمیت میشه

نه بابا سر همین دعواها فقط نه همین دعواها خیلی چیزای دیگه تو زندگی عصبیم واقعا احساس میکنم افسردگی گ ...

من واقعا درکت نمیکنم اینا ریدن تو روح و روان ماااا 

بشدت عصبیم حالم ازشون بهم میخوره کمبود محبت دارم، هندزی و این چیزا چقد میتونه کمکم کنه آخه 😑

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا درکت نمیکنم اینا ریدن تو روح و روان ماااا  بشدت عصبیم حالم ازشون بهم میخوره کمبود محب ...

میفهمم چی میگی گلم خیلی از مشکلات دورمو میبینم پدر و مادرمو مقصر میدونم ولی چیکار کنم بندازمشون دور هر چقدر بحث دعوا داشتیم ولی تنها کسایی که همه جوره هوامو داشتن پشتم بودن کسی نگاه چپ بهم نکنه همینا هستن اصن  مفهوم خانواده تناقض عجیبیه هر چقدر بد بوده باشن مثل خیلیا دیگ نمیتونی باهاشون قطع ارتباط کنی نمیتونی ولشون کنی یجای دلتنگشون میشی بغض گلوتو میگیره میبینی بجز خدا اونا هستن که از همه دنیا بیشتر دوست دارن خار تو پام بره گریه میکنن خیلی دوستم دارن اگه هر چقدرم دعوام کرده باشن حتی بیشتر از شوهرم ببین گلم من دلمم براشون میسوزه مقصر خودشون نبودن نه ازدواجشون به میل خودشون بوده تو اون دوران تو خانواده های متعصب بزرگ شدن و عذاب کشیدن تو سن کم پدر و مادر شدن فقط ابراز علاقه و کنترل خشم و مهارت‌های رفتاری رو بلد نیستن منم اگه با همین ویژه گی هامادر بشم ممکنه یروز همین حرفا رو از زبون بچم بشنوم در حالی که من جونمم در میره براش رفتارام دست خودم نیست