خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
عزیزم درک میکنم اما دعوا بین تمام خانواده ها هست شما فقط سعی کن اون لحظه اونجا نباشی که حالت ...
متاسفانه خیلی محدودم
خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دانشجوعم ولی الان تابستونه مجبورم مدام تحملشون کنم
ن والا من از اون ادمای لوسم اتفاقا ک سریع دلم میشکنه اشکم در میاد
امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋
مشکلتون جدی نبوده ک خنده ات میگیره شب و روز تو این خونه عذاب میکشم
نه بابا یبار یادمه کار به کتکاری رسید چه روزایی که نرفتیم عروسی یا مهمونی سر همین دعواها دوباره یه هفته دیگ آشتی میکردن بعدش باز دعوا خودتم بری سر زندگی مشترک میفهمی من چی بگم خودمم خیلی وقتا با شوهرم بحثم میشه میدونی زن و مرد از دو دنیا متفاوت و دو دیدگاه متفاوت اند کلا زندگی که غر زدن دعوا نباشه یجاش میلنگه عزیزم
نه بابا یبار یادمه کار به کتکاری رسید چه روزایی که نرفتیم عروسی یا مهمونی سر همین دعواها دوباره یه ه ...
عزیزم شما ماشاللا خوب اعصاب داری من موهام داره سفید میشه تو جوونی
امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋
یه روز که حال مادرت یا پدرت خوب بود بشین منطقی باهاشون حرف بزن بگو که چقد اذیت میشی و استرس میگیری ...
واقعا فکر می کنی نمیدونن؟ ازشون متنفرم ب معنای واقعی کلمه حس حالت تهوع و نفرت دارم بهشون