2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 101 پست
اونی که تو آشپزخونه بود با همین حرف ها توجیه کردم ولی اونی که امروز تو حموم دیدم مغزم قبول نمی کنه ه ...

میگم شاید ب کف پا چسبیده بوده 

یا مثلا ب لباس رفتید حموم لباس دراوردید افتاده 

خواهر سه تا بچه داری ممکنه اونا آورده باشن مو رو با خودشون 

من قبلا ی چیزایی پیدا میکردم روزگار شوهرم سیاه بود بدبخت حتی زنجیر هم پیدا کردم بعد ها متوجه شدم پسرم میره اینور اون ور وسیله میذاره تو شرتش میاره خونه میبره تو اتاق قایم میکنه پسرم هنو دو سالش نشده

میخوام بگم هر چی ممکنه چون غیر خودتون سه نفر دیگم هستن

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه خانوادم گفتن خواهرت جدا شده پسم فرستادن گلم🥺🥺گفتن تازه پدرتم ورشکست شده دیگه پولی برای حمایتت ن ...

عزیزم😔😔

خدا کمکت کنه 

طی چ مدتی متوجه شدی؟

اگع اذیت نمیشی بگو

تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):

بچه ها من شوهرم  بهم خیانت کرد،مچشو گرفتم باعکس وچت ،الان میره ماموریت ی شهر دیگه،میشه تواون خو ...

الان یه لامپ هایی هست که دوربین داخلشه هست اصلا پیدا نیست میتونی بخری نصب کنی 

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
میگم شاید ب کف پا چسبیده بوده  یا مثلا ب لباس رفتید حموم لباس دراوردید افتاده  خواهر سه ...

ممکنه انشاءالله همینطوره که میگید 

ولی اینکه بعد یه شب خونه نبودم اینجوری میشه حق بده فکرم جای دیگه بره

شوهرت زن میبرده یا برادرش

دست رو قرآن گذاشته که خودش نبوده اون برادرش هنوزم همینه لجنه ولی دروغ چرا شوهرم با دوست دختر قبلیش بهم خیانت میکرد دوست دخترش بهش خیانت کرده بود تا دید عقد کرده دوباره برگشت و که اشتباه کردم و ..

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
ممکنه انشاءالله همینطوره که میگید  ولی اینکه بعد یه شب خونه نبودم اینجوری میشه حق بده فکرم جای ...

شایدم هم واقعا هیچی نیست نمیدونم فقط اگر میتونی شوهرت رو از این همکارش دور کنی خیلی خوب میشه

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
ببخشید عزیزم پروفایل خودتی؟ 

خواهش میکنم نه والا خودم نیستم

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
ممکنه انشاءالله همینطوره که میگید  ولی اینکه بعد یه شب خونه نبودم اینجوری میشه حق بده فکرم جای ...

شوهرت چجور ادمی هست ؟ 

ببین مرد اگر ابرو براش مهم باشه حتی اگر خانم باز باشه زن تو خونه ای ک زن و بچش زندگی میکنن نمیاره از ترس آبرو چون بلخره لو میره ی همسایه ببینه کافیه 

دیگه ۱۴ سال زیر ی سقفی میفهمی 

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹
2790
2778
2791
2779
2792