2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 101 پست
نمیتونم مشکل من الان خیانتش نیست از بیماری می ترسم از زگیل  خدا شاهده بیاد بگه بی حرف و حدیث م ...

گلم وقتی مرد کاری نکرده باشه و هی بدون دلیل خانمش در این مورد متهمش کنه میره سمت همون موضوع

نترس فعلا که مطمئن نیستی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شوهرت اهل نماز هست یا نه ؟

من ۶ ماه قهر کرده بودم وقتی با شوهرم آشتی کردم اول قرآن گذاشتم جلوش گفتم قسم بخور با هیچ زنی نبودی در غیاب من تا بیام پیشت قسم خورد حالا راست یا دروغش پای خودش 

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
گلم وقتی مرد کاری نکرده باشه و هی بدون دلیل خانمش در این مورد متهمش کنه میره سمت همون موضوع نترس فع ...

خدایی به اینم فک کردم الان نیومده از سر کار و دومین تار مو هنوز بهش نگفتم نمی‌دونم بگم یا نه؟

خدایی به اینم فک کردم الان نیومده از سر کار و دومین تار مو هنوز بهش نگفتم نمی‌دونم بگم یا نه؟

نه اصلا به روش نیار.اگه چیزی باشه خدا خودش رسواش می‌کنه تو فعلا توی ذهنت بنا رو بذار به اینکه راست میگه و هیچی نیست 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

بعدش رفته رفته بعد عقد احساس میکنم دلش دوباره یاد دوست دخترش افتاد و داستانم شروع شد چندین سال تو عق ...

عزیزممم 😥😥

امیدوارم خدا کمکت کنه

و شوهرتم ادم خوبی شده باشع و کارای زشت گذشته اش رو تکرار نمیکنه ...

بهش فک نکن گلم🤲😙

تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):

اول خوب فکر کن بعد رو شدن خیانتش میتونی جدا بشی اگه نه دیگه ادامه نده خیلیییی سخته ولی به فکر بچه ها ...

مغزم قفله 

فقط بگه خیانت کردم 

میرم پشت سرمم نگاه نمی کنم 

حتی هیچ حق و حقوقی نمی‌خوام 

قول میدم با لباس تنم بزنم بیرون 

همینارو به خودش هم گفتم 

گفت کسیو نیاورده

عزیزممم 😥😥 امیدوارم خدا کمکت کنه و شوهرتم ادم خوبی شده باشع و کارای زشت گذشته اش رو تکرار نمیکنه ...

عزیزمی ممنونم از دعای خیرت مهربون انشاالله که توهم به هرچیکه ارزشو داری برسی 

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز