2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 101 پست

عزیزم این حرف رو از کسی که تازه خیانت دیده بشنو.رها کن.می دونم خیلی سخته ولی دنبالش نرو.فکر کن اصلا فهمیدی خیانته آدمی هستی جدا بشی؟به خصوص که سه تا بچه داری پس بی خیال شو به خاطر آرامش روان خودت وگرنه ذره ذره آب میشی الان فقط شک داری میتونی کم کم فراموش کنی ولی اگه مطمئن شدی چی؟

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيانت تنها چيزيه كه هيچ هيچ هيچ توجيحهي نداره عادي سازي نكنيد

مگه من گفتم بنده خدا شوهر اون خیانت کرده اصلا ربطی نداره وقتی بنده خدا بخاطر یه بدبینی خانمش داره تاوان پس میده انصافه

عزیزم😔😔 خدا کمکت کنه  طی چ مدتی متوجه شدی؟ اگع اذیت نمیشی بگو

سلامت باشی من سر سفره ی عقد داشتن خطبه ی عقد رو میخوندن گوشیش هی زنگ میخورد قطع میکرد تمام وجودم ترس شد بعد عقد فهمیدم قسمش دادم گفت دوست دخترمه بهم خیانت کرده با پسرخالش حالت هی پیگیرمه دوباره هی داستانش زیاده عزیزم

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
شاید هم رفیقش هماهنگ کرده اون شب با اون همکارش تماس نداشته 

همین داره روحمو میخوره اون هماهنگ کرده ما تماس نداره با هم بودن و به گفته ی خودش تا خونه رسونده دیگه تماس لازم نبوده

خیلی دقت کردم تماساش چک‌کردم هیچی ندیدم  ولی نمیتونم بی تفاوت باشم

يك تار مو دليل محكمي نيست عزيزم 

تغيير رفتار حتي به جهت خوبتر شدن يا استرس يا عذاب وجدان يا تاكيد براي رفتن شما به جايي و تنهايي 

به خودش رسيدن (در صورتي كه قبلا اينطور نبودن) تغيير نياز رابطه و ... خيلي چيزها هست كه ميشه حدس زد 

ولي براي يك تار مو بي جهت خودتو درگير نكن

ببین دختر همسایه ما به شوهرش شک کرده بود الکی به شوهرش میگه من دارم میرم خونه مامانم شب نمیام میره خ ...

افرین چه زرنگ 

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
عزیزم این حرف رو از کسی که تازه خیانت دیده بشنو.رها کن.می دونم خیلی سخته ولی دنبالش نرو.فکر کن اصلا ...

آره جدا میشم ، حداقل حداقلش دیگه باهاش نمی خوابم 

که دچار هزار و یک مریضی نشم 

چون تو فامیل تازه دو نفر بخاطر سرطان رحم فوت کردن 

یکیش شوهرش اهل خیانت بود 

یکیش خودش 

آره جدا میشم ، حداقل حداقلش دیگه باهاش نمی خوابم  که دچار هزار و یک مریضی نشم  چون تو فا ...

خب اگر میتونی جدا بشی و شرایطش رو داری که تا تهش برو 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

عزیزم😔😔 خدا کمکت کنه  طی چ مدتی متوجه شدی؟ اگع اذیت نمیشی بگو

بعدش رفته رفته بعد عقد احساس میکنم دلش دوباره یاد دوست دخترش افتاد و داستانم شروع شد چندین سال تو عقد موندیم مشکل روانی هم داشت شوهرم تمامش گریه کردم شب و روز افتادم رو دست و پای خانوادم کاری برام نکردن برا طلاق سنمم کم بود نمی‌دونستم چیکار کنم و خواهرمو متاسفانه بعد عقد فهمیدیم طرف زن داره اونو برگردوندن ولی من نه تمام عمرم دادگاه بودم و هی بلانصبت هیچ غلطی نکردم بیخیالش شدم ده سالم جلوگیری کردم ناخواسته باردار شدم الان دروغ چرا مدیونی داره چیزی ازش ندیدم ولی تمامش کتکم زد و خیانت کرد بی شرف ولی بچم دنیا اومده دیگه چیزی ازش ندیدم 

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
2790
2778
2791
2779
2792