2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 101 پست

خدا شاهده تو اتاق خواب خونمون اینقدر موهای زرد و قهوه ای پیدا کردم دیونه شدم  چه روز و‌شبایی که مثل دیونه ها شدم هزاران بار تا پای طلاق رفتیم هی قسم قرآن برادر بزرگش که متاهل هم بود گفت زن می‌برده 😢😢😢دوباره یادم افتاد خدایا مستاجر خونه ی دخترخالشم بودیم نم پس نمیدادن اونا هم

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدا شاهده تو اتاق خواب خونمون اینقدر موهای زرد و قهوه ای پیدا کردم دیونه شدم  چه روز و‌شبایی که ...

جداشدی عزیزم؟ 

خدااااایا کمک کن چرا انقد بد شدن اخع بیشتر مردا😥

تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):

مو میچسبه شاید با خودت آوردی خونه شاید برای بچه ها بوده  شاید همسایه کسی ملافه نکونده پنجره با ...

اونی که تو آشپزخونه بود با همین حرف ها توجیه کردم ولی اونی که امروز تو حموم دیدم مغزم قبول نمی کنه هیچ جوره 

خدا شاهده تو اتاق خواب خونمون اینقدر موهای زرد و قهوه ای پیدا کردم دیونه شدم  چه روز و‌شبایی که ...

ببخشید عزیزم پروفایل خودتی؟ 

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
جداشدی عزیزم؟  خدااااایا کمک کن چرا انقد بد شدن اخع بیشتر مردا😥

نه خانوادم گفتن خواهرت جدا شده پسم فرستادن گلم🥺🥺گفتن تازه پدرتم ورشکست شده دیگه پولی برای حمایتت نداریم

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
اونی که تو آشپزخونه بود با همین حرف ها توجیه کردم ولی اونی که امروز تو حموم دیدم مغزم قبول نمی کنه ه ...

بذار چند مدت بگذره دیگ حرفشو پیش شوهرت باز نکن

حواست جمع کن ب گوشیش 

یبارم  خونه نیا و چک کن ببین اون شب چیکار میکنه تا خیالت راحت بشه 

ان شاالله ک چیزی نیس 

/:     ‌

عزیزم خودت داری میگی موی فامیل نیست 

کسی هم نیومده 

هرچیم ما میگیم میگی نه. و حرف خودتو میزنی 

خب دیگه شاید همونع ک خودت میگی

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
2790
2778
2791
2779
2792