من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
آب زیاد بخور ، پودر سنجد همراه شیر ، زردچوبه با شیر گرم ( بنظر شاید حال بهم زن باشه اما اصلا طعمش بد نیست ) ، تو بلند شدن نشستن و خواب هم حتما مراعات کن ، بادکش و ماساژ سنتی یا روغنهای طبیعی هم فوق العاده عالی
خودم جراحی کردم امروز هم بخاطر کار زیاد همین الان از درد رو به قبله درازکشم😅 فردا میخام برم ماساژ و بادکش چون هیچی به اندازه این آرومم نمیکنه
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
کار سنگین نکن باشگاه بدنسازی هم رفتی سنگین برندار و بدون برنامه کار نکن وزنت اگه بالا ...
بعد عمل شرایطتتون چطوره ؟ من که اصلا رو ندارم از درد شکایت کنم بسکه همه میگن عمل کردی نباید درد داشته باشی 🤦
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
۴۱ وزن زیادی هم ندارم کلا دیسک خیلی به سن و وزن ربط نداره درصد بالاییش ارثی و یا ضعف عضلات و آسیب وارده
ایشالا که هیچ کی گرفتار این درد نشه همه سلامتی بگیریم 🙏