بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آب زیاد بخور ، پودر سنجد همراه شیر ، زردچوبه با شیر گرم ( بنظر شاید حال بهم زن باشه اما اصلا طعمش بد نیست ) ، تو بلند شدن نشستن و خواب هم حتما مراعات کن ، بادکش و ماساژ سنتی یا روغنهای طبیعی هم فوق العاده عالی
خودم جراحی کردم امروز هم بخاطر کار زیاد همین الان از درد رو به قبله درازکشم😅 فردا میخام برم ماساژ و بادکش چون هیچی به اندازه این آرومم نمیکنه
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
کار سنگین نکن باشگاه بدنسازی هم رفتی سنگین برندار و بدون برنامه کار نکن وزنت اگه بالا ...
بعد عمل شرایطتتون چطوره ؟ من که اصلا رو ندارم از درد شکایت کنم بسکه همه میگن عمل کردی نباید درد داشته باشی 🤦
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
۴۱ وزن زیادی هم ندارم کلا دیسک خیلی به سن و وزن ربط نداره درصد بالاییش ارثی و یا ضعف عضلات و آسیب وارده
ایشالا که هیچ کی گرفتار این درد نشه همه سلامتی بگیریم 🙏