2777
2789
هفته ای سه روز باشگاه میرم تی ار ایکس و یوگا  ماهی یه بار فیشیال دارم  پدیکور و مانیکور ...

پدیکور توی خونه انجام میدی؟

مانیکور چیه؟

روتین پوستی ات شامل چه محصولاتیه؟مارکاشم میگی؟

روغن نارگیل چطوری استفاده میکنی؟بعدش میشوری؟

چند ساعت میمونه روی موهات؟به ریشه میزنی یا ساقه؟

اسپری ضدحرارت چه مارکیه؟

اسپری ضدحرارت نشنیده بودم تاحالا راضی بودی مفیده؟

چیه اصلا؟

لوسین و کرم گلیسرین چه مارکی میزنی؟

حتما درازم کشیدی نه؟ چون اگه دراز نکشی ماسک از رو صورتت میفته زمین     حوصله ات برای ماسک ...

😂😂😂😂نه اتفاقا نشستم آخه الان مرحله پاکسازی بینی بود 

مرسییی عزیزممم 😍😍😍😍❤️

🎀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وهمه اینها مستلزم پول داشتنه که نداریم وگرنه غمی نداشتیم🙄

ورزش کردن پول میخواد؟؟ باشگاه نمیتونی بری درست ولی خودت رو از پیاد روی کردن توی شهر محروم نکن اینم یه ورزش که حسابی سرکیفت میکنه بعدشم یه دوش و خوااب اوخ دلم خواست 

تغذیه هم که بخوای نخوای یه چیزی میخوری دیگه فقط حواست باشه که خرت و پرت و سرخی جاات فراوان و غذاهای حاضری زیاد نخوری اگه کلا نخوردی که چه بهترر

برای رسیدگی به پوستم کم کم دستت میاد باید چه کارهایی بکنی 

آره عزیزم حتما  اول بخور گرم ی ربع  بعدش صورت تو با دستمال کاغذی خشک می‌کنی  با رو ...

بخور توی خونه با چی انجام میدی؟

روغن بعد ماساژ میشوری؟

سرم ویتامین سی و شیر پاکن چه مارکی خوبه؟

ماسک ورقه ای چه مارکی؟

میشه بگی با تخم کتان چطوری میشه ماسک صورت درست کرد؟

این کارهارو هر یک ماه انجام میدی یا هفته ای؟

پدیکور توی خونه انجام میدی؟ مانیکور چیه؟ روتین پوستی ات شامل چه محصولاتیه؟مارکاشم میگی؟ روغن نارگ ...

روتین پوستی رو گفتم قبلا گینو مصرف میکردم الان لاین کلینیک 

روغن نارگیل هم هفته ای یک بار نیم ساعت قبل حموم میزنم به کل موهام کلاه رنگ میذارم بعد میرم حموم 

مانیکور پدیکور هم سالن میرم چون تمیزتر در میاد کارشون و هم اینکه ماسک جوانسازی دست و ماساژ پا دارن 

اسپری ضد حرارت هم مارکهای متنوعی هست که قبل از سشوار و اتو میزنی که مو رو در برابر حرارت محافظت کنه مال من برند ویشی هست 

کرم ضد آفتاب ، مرطوب کننده و وایتنینگ هم برند ام کیو دارم

خودم یه کم گلیسیرین قاطی مرطوب کننده کردم 

اسپری آب برای صورتم هم دارم که اونم برندش ویشی هست چون من صورتم زود داغ میکنه معمولا روزی یکی دو بار برای خنک کردن صورتم میزنم 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
باشگاه  زر  لباس مرتب شیک  ودکتر پوست که معذرت میخوام رید به پوستم پوستم همش خرا ...

دخترر باشگاهی کی بودی تو  خوش اندام  

گلم در کنار شوینده و آبرسانی که استفاده میکنی به نظرم ضدآفتاب زدن و تمدیدش حتی توی خونه خیلی میتونهه به روندی که برای درمان پوستت پیش گرفتی کمک کنه چون واقعا من نتیجه دیدم و حتی اطرافیان هم متوجه تغییرم شدن 

توبه ی گرگ مرگه   شوخی کردم 

ناامید نشو و ادامه بده به کارایی که برای خودت انجام میدی

ب خودم میگم دیروز گذشته فردا رو هم کسی ندیده کسی ارزش حال بد منو نداره تا پولی دستم میاد سفر میرم اس ...

جذاب منطقی   چ نگرشی به به 

گلی جون استخر که میری برای اندامت حواست از موهات پرت نشه که کلر آب مو رو خشک و کدر میکنه 

سفررر   سری بعد که خواستی بری سفر بهت توسکستان و جنگل ناهارخوران رو پیشنهاد میکنم ارزش دیدن داره 

هفته ای سه روز باشگاه میرم تی ار ایکس و یوگا  ماهی یه بار فیشیال دارم  پدیکور و مانیکور ...

وااای من مردم که براتون    

دختری که زیر سایه ی شما بزرگ بشه ، دخترر فوق العاده ای میشه 

اینسری که خواستین روغن نارگیل بگیرین روغن نارگیل و آلوورا پاراشوت بگیرین هم خیلی سبکه هم خیلی خوشبو اینطوری هروقت موهاتون باز باشه دوست دارین همش بو کنین موهاتون رو و از بوش لذت ببرین

آره بازم بگین که من مشتاق شنیدنم   

جذاب منطقی   چ نگرشی به به  گلی جون استخر که میری برای اندامت حواست از موهات پرت نشه که ...

اینا مال کدوم شهرن؟ اگه بدونی تو چه اوضاع زندگی بدی پشت سر گذاشتم خون گریه میکنی ولی الان یاد گرفتم باید زندگی کنم 

جذاب منطقی   چ نگرشی به به  گلی جون استخر که میری برای اندامت حواست از موهات پرت نشه که ...

دیروز حقوقم ریختن ساعت 1 از استخر اومدم ساعت 3 دراز کشیدم گفتم میای بریم مشهد گفت نمیدونم ساعت 4 بلیط اتوبوس برای 10 شب گرفتم پسر 8 ماهه ام برداشتم و 3 تایی پیش ب سوی مشهد 

متوجه شدم  امیدوارم بی حوصلگی تون پایدار نباشه انشالله این گلم تقدیمت به خاطر وقتی که گذاشتی ...

عه تو چقدر خوبی 😅🥰

ممنون عزیزم 💋❤

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬