2777
2789
شما خودت چیکار میکنی استارتر😍🥰

منم خیلی کارا میکنم در حد توانم 

به پوستم میرسم اما لاکچرری بازی نع ، شوینده +آبرسان+ ضدآفتاب  و تمدیدش این به صورت روزانه است خیلی از پوستم راضیم خداروشکر

عاشق موهامم به موهامم خیلی میرسم 

دوست دارم بوی خوب بدم هم خودم لذت ببرم هم اطرافیانم 

لباس خوبامو قایم نمیکنم  چند دست لباس شاد و مناسب فصل دارم توی خونه میپوشمشون  

پیاده روی کردن توی شهر رو دوست دارم پابرهنه راه رفتن روی خاک و شن و چمن خیس رو دوست دارم 

شبا قبل خواب موسیقی بی کلام با صدای امواج دریا گوش میکنم

میخوام زبان انگلیسیم رو تقویت کنم این برنامم برا تابستونه

تا جایی که بتونم سعی میکنم درست غذا بخورم خوب بخورم و مایعات هم ب اندازه ی کافی به بدنم برسونم 

و خیلی کارای دیگه گلم

اینا مال کدوم شهرن؟ اگه بدونی تو چه اوضاع زندگی بدی پشت سر گذاشتم خون گریه میکنی ولی الان یاد گرفتم ...

زندگی همینه یه جایی میفمی تنها کسی که برات میمونه خودتی و خودتت بعد شروع میکنی به مراقبت و رسیدگی به خودت 

گذشته هاا گذشته من نمیگم بهشون فکر نکن چون غیر ممکنه که یه جایی فکرت نره پیش چیزایی که تجربه کردی ولی کنترل کن ذهنت رو ، ذهنت رو تو دستت بگیر همون طوری که زندگیت رو تو دست گرفتی خداروشکرررر که پشت سر گذاشتی 

خیلی چیزای خوبی یادگرفتی برای ادامه دادن ب زندگی

ببین مسیر توسکستان که از شاهرود شروع میشه تا گرگان چه مسیریه    من که خیلی دوست دارمش و جنگل ناههارخورانم که برای گرگانه  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روتین پوستی ات شامل چیه؟مارکاشم میگی؟

سادست

شبا قبل خواب با گلاب وپنبه صورتمو تمیز میکنم وبعد آب رسان میزنم وبعد مرطوب کنندهHYDRODERM

بیرونم بخام برم اول آب رسان+مرطوب کننده+ضد آفتاب مخصوص پوستم

بخور توی خونه با چی انجام میدی؟ روغن بعد ماساژ میشوری؟ سرم ویتامین سی و شیر پاکن چه مارکی خوبه؟ م ...

بخور گرم قیمتی هم ندارن 

نه عزیزم شیر پاک کن 

شیر پاک مال من لدورا هست 

ویتامین سی هم بیوآکو 

ماسک ورقه هم کلا یکی هست که بیوآکو هست 

تخم کتان یادم نمیاد ولی از دوستم میپرسم میگم بهت 

ماهی ی بار

🎀

میخوام ولی حالش نیست البته فعلا هم باردارم

نی نی تو راه داری؟؟ عذر شما موجه موجه 

خواهر منم باردار بود همش خواب بود و بی حوصله کاملا شما رو هم درک میکنم انشالله به سلامتی فارغ بشین نی نی تون رو بغل بگیرین و کلی بوش کنی بعد اونموقع برای اینکه بهش برسی قبلش باید به خودتون هم برسین نی نی مامانی که موهاش جنگل شده و تو هواست ببینه که میترسه 

الان وقتی که دراز کشیدین یکم روغن نارگیل بریز کف دستت شکمتون رو با روغن نارگیل ماساژ بدین برای اینکه پوستت بهش نیاز داره همینطوری فکرم میکنی شکمت رو ماساژم میدی خیلی حال میده   امتحان کن مامان دوست داشتنی و از این دوران بخور و بخواب نهایت لذت رو ببر

دیروز حقوقم ریختن ساعت 1 از استخر اومدم ساعت 3 دراز کشیدم گفتم میای بریم مشهد گفت نمیدونم ساعت 4 بلی ...

حسابی تو حال و هوای معنوی حرم غرق بشی و اشک سبک شدن سر بخوره رو صورتت 

من که تا این سن نتونستم برم مشهد

برو و سبک بال برگرد و به زندگی که براش سختی کشیدی ادامه بده و روز به روز تو دلخوشی غرق شوو

تغذیه مقوی شامل چه چیزایی مثلا؟ روتین پوستی ات شامل چیه؟مارکاشم میگی؟ به مو هات چطوری رسیدگی میکنی ...

تغدیه مقوی مثل میوه، آجیل، خرما ، کشمش و اینجور چیزا 

روتین پوستی چون جوش میزنم محلول و ژل ضد جوش میزنم 

با کرم مرطوب کننده صورت ، و بالم لب 

محلول و ژل کلیندامایسین، کرم مرطوب کننده مای، بالم لب هیدرودرم 

بیرون رفتنیم ضد آفتاب میزنم زیاد اهل آرایش نیستم نچرال دوس دارم  

موهامو از حموم اومدم روغن ارگان میزنم و شونه میکنم 

عطر فرقی نداره مارکش فقط خوشبو باشه راستش دقت نکردم به مارکش 

تغذیه مقوی شامل چه چیزایی مثلا؟ روتین پوستی ات شامل چیه؟مارکاشم میگی؟ به مو هات چطوری رسیدگی میکنی ...

موهامو مرتب شونه میکنم و درس میکنم حالا یا میبافم یا دم اسبی میبندم و یا اگه وقت داشته باشم بعضی وقتا فر میکنم و مدلای مختلف درس میکنم

من ببار خواستم گوش کنم خیلی حس منفی بهم داد ترسناک بود برام حتی پنج دقیقه هم نتونستم گوش کنم از نظرم ...

قبلش آب خوردی ؟ بعضی ساب ها خیلی قوی هستن باعث میشن حس بد بگیری ولی خیلی زود نتیجه میده

دیگه ی آهنگ این حرفا رو نداره 😐

🎀

من خودم درگیر بودم نتونستم بگم ولی خیلی از این تاپیک ها حس خوبی میگیرم 

خودم 

روتین پوستی 

برنامه ریزی 

کلاس زبان میرم 

سعی میکنم همیشه آراسته باشم 

سعی میکنم در مورد کسی حتی تو ذهنم قضاوت نکنم 

لبخند همیشه دارم 

اگه ادمش باشه بتونه منو بشناسه متوجه خیلی پر انرژی بودنم میشه 😁

🎀

بخور توی خونه با چی انجام میدی؟ روغن بعد ماساژ میشوری؟ سرم ویتامین سی و شیر پاکن چه مارکی خوبه؟ م ...

اگه دوست داشتی به پوستت برسی نمیدونی چیکار کنی بهم نوع پوستت رو بگو منافذ داری یا نه جوش فعال ؟ بگو بهت راهنمایی کنم هر چیزی رو به پوستت نزن چون بعضی از محصولات توش پارافین داره که فقط یا آزمایش میشه فهمید 

🎀