2777
2789
هیچ کاری نمیکنم اخ که چقد بدم

نه بد نیستی اینطوری نگو به خودت .کم کم به مرور زمان یادمیگیری که هیچ چیز مهم تر از خودت نیست اونجاست که شروع میکنی به خودت رسیدن وامیدوارم خیلی زود زود به این نتیجه برسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته ای سه روز باشگاه میرم تی ار ایکس و یوگا 

ماهی یه بار فیشیال دارم 

پدیکور و مانیکور دارم

روتین پوستم مرتبه قبلا لاین کدلی و گینو استفاده میکردم الان کلینیک دارم

ماهی یکی دو بار استخر میریم با خواهرام که خودم ماساژ هم میرم 

هر روز صبح دوش میگیرم لباس تمیز میپوشم 

با دخترام میریم کافه کتاب هم قهوه میخوریم هم کتاب میخریم میخونیم 

رنگ مو دوست ندارم ولی موهامو سالی ‌‌بار نوک گیری میکنم پروتیینه کردم هفته ای یک بار با روغن نارگیل ماساژمیدم ماسک مو دارم و قبل سشوار اسپری ضد حرارت میزنم حتما 

لوسیون بدن دارم هفته ای یک بار کل بدنم رو میزنم 

هفته ای یکی دو شب هم کرم و گلیسیرین قاطی دارم به دست و پا میزنم جوراب و دستکش میزنم که برای لطافت دست و پا خیلی تاثیر داره 

بسه با بازم بگم ؟ 😁😁

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
گوشت قرمز زیادش چرا ضرر داره🤔

نقرس میاره 

انرژی خوبی ازاد نمیکنه تو بدن 

البته من طبق تحقیقات خودم میگم 

بعضیا مخالفن

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
همین الان هم ماسک رو صورتم اع دارم پاکسازی میکنم 😂

حتما درازم کشیدی نه؟ چون اگه دراز نکشی ماسک از رو صورتت میفته زمین  

حوصله ات برای ماسک گذاشتن و رسیدن به خودت پایدااااااااار  

میشه بگی چطوری ما هم یاد بگیریم

آره عزیزم حتما 

اول بخور گرم ی ربع 

بعدش صورت تو با دستمال کاغذی خشک می‌کنی 

با روغن دلخواه مثل : نارگیل _ بادام ... ماساژ میدی اگه منافذ باز داری پیشنهادم سرم ویتامین سی هست برات 

چند لایه بزن اگه ویتامین سی میزنی ی ربع ماساژ بده 

بعدش با شیر پاک کن پاک کن 

دوباره ۵ دقیقه بخور 

بعد 

برای اینکه منافذ پوستت بسته بشه یکم ماست کم چرب بزار خنک بشه یخچال بعد بزن خشک شد بشور 

بعد میتونی با یخ ماساژ بدی 

ماسک ورقه ای 

یا با تخم کتان ماسک درست کنی 

اینایی که گفتم بیشتر برای پوست منافذ دار پیشنهاد میکنم چون حساسه صورت منافذ دار اینا باعث میشه بهتر بشه 

🎀

روتین پوستی ات شامل چیه؟مارکاشم میگی؟‌

مال هر کس فرق داره . پوست با پوست متفاوته .

ابرسان . کرم دور چشم و ‌‌.....  هیچوقت هم صابون و ژل شستشو به صورتم نمیزنم . الان حدودا ۱۰ ساله با مایع دستشویی میشویم صورتمو رو .‌صورتمم صاف صاف .

بند هم نمیندازم  فقط ماشین سه تیغه مردانه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .