2777
2789
عنوان

کینه خواهرشوهرمو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 86 پست
عزیزم بزار هر فکری دلش میخواد بکنه.وقتی اون کادو فرستاده بود شما مسیبت زده نبودی اما الان شرایط متفا ...

دقیقا این مدت هربار دیدمش برخلاف قبلا که خیلی گرم میگرفتم،  فقط سلام علیک کردم و حتی نگاهشم نمیکردم 

چجوریه سبک زندگیش

بسیار بسیار ولخرج که با وجود درآمد بالا هنوز خونه نداره و ناله میکنه که مستأجرم.

شوهرش تنبله و واسه اون خرج میکنه، بچه اشم بد تربیت کرده و ول کرده،  کلا بی خیال بی خیاله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تا وقتی که مراسم خاله جاریم نشده بود، برام مهم نبود ولی به فاصله چند روز مراسم اونا رو رفت و وا ...

نیاز نیست انقدر با خانواده همسر قاطی بشی که اینجوری دلخوری پیش بیاد...رسمی باش ...

نهایت ماهی بار دعوت کنی یا دعوت کنن..ن تولد ن مهمونیا نرو ....

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
نباید کادو بفرستی ..زنداداش تو یبار فوت شد و تموم شد و رفت و اونم نیومد و تورو ناراحت کرد در صورتی ک ...

تبریک تلفنی هم قصد دارم نرم

ولی به شوهرم گفتم اگه دوست داره میتونه برم و من جلوشو نمیگیرم.

اگه شوهرم بره باید کادو رو بده

من نمیدونم رسم ورسومات شما چ جوره ولی ما یکی از اقوام بمیره یا دور ازجون درجه یک اصلا کسی دعوت نمیکن ...

سمت خونواده همسرم فقط تا ۴۰ روز عزا میگیرن و بعدش سعی میکنن روحیه طرفو عوض کنن

منم تو ظاهر جلوی اونا احساس ناراحتی نمی‌کنم درحالیکه از درون دارم میسوزم و تنهایی گریه میکنم، داغ سنگینی بود، تنها شدن برادرم و برادرزاده هام....   زنداداشم که خیلی مهربون بود  

خدا زن داداشت را رحمت کنه  به نظر من نه برو نه کادو بفرست نه اجازه بده همسرت بره باید با هرکس ...

متاسفانه چون با مادرشوهرم تو یه ساختمونم و اونم همیشه میادبه مادرش سربزنه، میبینمش

ولی این سری که اومد فقط سلام علیک کردم و حتی ازم پرسید خوبی، که جواب ندادم

بعد شام زود رفتم و حتی باهاش خداحافظی نکردم و نگاهش نکردم

به شوهرم گفتم حق داشتی میگفتی با این خواهرت زیاد اوکی نیستی

از قدیم گفتن زمین گرده بهترین کار این که کاملا عادی باشی صمیمیت قبلو نداشته باش اما بی محلیم نکن مطمئن باش چهارصباح دیگه شوهر اونم عذادار میشه اونوقت که کسی جرات نمیکنه بهت بگه برو مراسمشون دقیقا مثل خودش رفتار کن همین

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
اگه مادرشوهرم اصرار کرد که چرا تولد نمیای شاید گفتم ولی میترسم فکر کنن که من حسودم. به خدا مراسم خا ...

اصلا حرفی از جاریت نزن حرف خودتو بزن فقط که انگ حسادت نزنن

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
وقتی خودت نمیری کادو هم نفرست فقط مث خودش زنگ بزن بگو شرمنده نمیتونیم بیایم بعد جبران میکنم بعدم جبر ...

ممکنه شوهرم بره، چون کلا رابطه من و شوهرم جوریه که همو مجبور به کاری نمیکنیم، اون اگه نتونه یا نخواد جایی بیاد به من هیچوقت نمیگه نرو و منم همینطور...

با توجه به اینکه شوهرم تا دیروقت سرکاره  و منم نمیرم، احتمااا بره سر بزنه و بیاد، تنها دلیلشم اینه که دو ماه قبل تولد شوهرم بود و اون اومد و کادو داد و شاید شوهرم به خاطر جبران بره.

البته شایدم نره نمیدونم چیکار میکنه

مادر بزرگ همسرم ک فوت کرد منم خیلی کمکشون کردم و رفتم ولی خاله من فوت کرد سیاه سرمون بود حتی یه تسلیت مادر شوهرم بهم نگفت در آوردن سیاه بماند... 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............