2777
2789
عنوان

کینه خواهرشوهرمو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 86 پست

حالا باز تو خوبه زنگ زده تسلیت گفتن 

من داداش جوونم فوت شد حتی زنگ نزدن خواهرای شوهرم 

بعد 20روز که به شوهرم گله کردم 

زنگ زد بهشون و گفت چرا تسلیت نگفتین 

یک زنگ زدن و تمام 

منم عقده شده برام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه خونه مادرشوهرم بیاد تسلیت بگه، دیگه چه صیغه ایه. من حتی خونه ام رو تمیز کردم گفتم شاید بیان خ ...

همه جوره کارش زشت بوده و واقعا توجیحی نداره

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
اگه ناراحت نمیشی اصلا این مدت تولد نرو،غم داداشت غم شما هم هست،پدرشوهرم فوت شد وبا اینکه چند ماه ازش ...

به خدا خودم حوصله ندارم، خودم افسرده ام، فقط یه گوشه کز میکنم و ...

ولی اگه تولد خواهرزاده شوهرم رو نرم ، این خواهرشوهرم ممکنه فکر کنه چون عزا دارم تولد اونم نمیرم درحالیکه میخوام بهش بفهمونم ازش ناراحتم و ....

البته اگه تولد خواهرزاده شوهرم برم درحد یکساعت میرم که تبریک بگم و کادو بدم، اونا هم رقص و جشن ندارن، درحد یه کیک ساده است.

خیلی سخته. واقعا چقدر بی وجودن

کلا اون فرد را بیخیال شو 

دیگه انگار برات مهم نیست 

من به خدا الان از مراسم مادر زن داداشم میام چهار ساعت شهرش فاصله داشت 

تو این گرما با بچه هام رفتم و وظیفه ام میدونستم 

کلا اون فرد را بیخیال شو  دیگه انگار برات مهم نیست  من به خدا الان از مراسم مادر زن دادا ...

خواهرشوهر دختر عموش فوت کرد، تهران بود و از شهر ما رفت تهران واسه مراسمش اونم با شوهرش، چون براش جنبه تفریحی و خودشیرینی داشت ولی من چون من کلا خیلی صاف و ساده ام و همیشه باهاش اوکی بودم و هیچوقت اهل مقایسه نبودم، سواستفاده کرد

و همینجا مراسم ما رو نیومد

شوهرم اولش حقو به من داد ولی الان دیده زیاد غر میزنم و اعصابم خورده، الان میگه واقعا کار داشت نتونست برنامه ریزی کنه و اینقدر فکر منفی نکن و خودتو اذیت نکن

ولی من از سرم نمیره تا براش جبران نکنم و به غلط کردن نندازمش...

کلا اون فرد را بیخیال شو  دیگه انگار برات مهم نیست  من به خدا الان از مراسم مادر زن دادا ...

منم به شوهرم گفتم باشه اصلا چهارتا مراسم رو کار داشت و نتونست بیاد

این چهل روز یه بار وقت آزاد نداشت لااقل بیاد به مامانم که عروس جوونشو از دست داده، ببینه و بهش تسلیت بگه

خواهرشوهر دختر عموش فوت کرد، تهران بود و از شهر ما رفت تهران واسه مراسمش اونم با شوهرش، چون براش جنب ...

همیشه همین هست 

هر کسی بیشتر فروتنی کنه بی ارزشش میکنن 

شما هم دیگه هیچی نگو و بذار به وقتش جبران کن 

سر حرف هم شد به همون خواهر شوهرت چند تا تیکه بنداز که فلانی شعورش کشید و اومد تسلیت گفت 

و این چیزا شعور را میرسونه

سمت خونواده همسرم فقط تا ۴۰ روز عزا میگیرن و بعدش سعی میکنن روحیه طرفو عوض کنن منم تو ظاهر جلوی اون ...

بازم تسلیت میگم ..ببین من بابام وقتی فوت شد مامانم هی جلومو میگرفت نگو زشته گله نکن با اینکه بغل بابام بزرگ شدن وقد کشیدن چهلمش مثل ندید بدیدا ارایش وعطر زدن خیلی قلبم شکست وخیلی جریانات باز ب روشون نیوردم ولی وقتی باباشون که عمومه مرد من نرفتم خوب حالشون جا اوردم والبته که یک هزارم بود درمقاابل بدی هاشون ...ببین ب نظرم ب رو بیاری یا بگی خیلی بهتره تا تو دلت بمونه ربط ب سیاست ودلت پاک نداره ...هدیه نفرست گله کرد بگو ب این خاطر بوده گله هم نکرد به جورایی ب گوشش برسون ...بگو من زن داداشتم عروستونم توقع زیادی نبود که اگر میومدی ادم وقتی شاده همه شادن اما عزا سخته سنگینه نیاز روحی داری ب دلجویی وسرسلامتی همیشه اینو ب دوستام میگن ....من دوستام ازیک شهرستان ب شهرستان دیگه اومدن همشون برای عرض تسلیت ...دخترعموم دوستاش ب نشانه احترام خوابگاهیا سه روز سیاه پوشیدن ...ببخشید ب درازا کشید موفق باشی ....

اگرم میدونی اینحور ب زندگیت لطمه میخوره چشم پوشی کن ولی یه مدل دیگه تلافی کن یا همون سر سنگین شونم خودش نوعی تلافیه وطرف میفهمه 

دلم گرفتع👩🏻‍🦯