2777
2789
عنوان

کینه خواهرشوهرمو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 86 پست
دلم خیلی سوخته از اینکه من براشون تو بیمارستان حمالی کردم ولی بهم احترام نذاشتن. حتی رقص چاقوی عروس ...

میفهمم 

اصلا ادم دلیل بعضی بی حرمتیا رو درک نمیکنه!!!

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید کادو بفرستی ..زنداداش تو یبار فوت شد و تموم شد و رفت و اونم نیومد و تورو ناراحت کرد در صورتی که میتونست بیاد و نیومد..ولی اون تولدش هرسال تکرار میشه ..اینبار از جهت اعتراض و حفظ عزت نفس خودت نرو و کادو نفرست و تبریک تلفنی هم نگو.

آدم تو وقت غم بیشتر متوقع هست تا شادی 

بیشتر از دیگران‌انتظار داره

منم تجربه ش کردم 

من بودم تولد رو نمی‌رفتم 

هدیه رو می‌فرستادم 

و دلگیریت رو به مادرش توضیح بده .

حق داری ناراحت شی عزیزم ولی بجای این کار بنظرم مستقیم به خودش یا مادرشوهرت بگی بهتره یا براش نامه ب ...

اگه مادرشوهرم اصرار کرد که چرا تولد نمیای شاید گفتم ولی میترسم فکر کنن که من حسودم.

به خدا مراسم خاله جاریم اکثر خونواده شوهرم بودن، حتی خیلی از درجه دو ها که مراسم ما نیومدن، من از اونا ناراحت نشدم چون جاریم ده ساله عروس این خونوادست خب اونو بیشتر از من میشناسن ولی از این انتظار نداشتم اونم اینکه از ساعت ۵ بره و تا آخر شب بمونه

کادو فرستادنت دیگه چیه.خوشت میاد واسه خودت حاشیه درست کنیا..ول کن بابا. اگه مادرشوهرتم پرسید خیلی ر ...

اونوقت نمیگه که من به جاریم حسادت میکنم؟

آخه تولد من و شوهرم کادو داده

عزیزم 

منم عمه جاریم فوت کرد خواهرشوهرم و شوهرش هردوزنگ زدن بش تسلیت گفتن 

مادربزرگ و پدربزرگم فوت کردن ی تسلیت بهم نگفتن

این عروسی و عزا تو خونه همه هست 

من فقط فاصله گرفتم ازش زنگ هم نمیزنم  خودش همیشه زنگ میزنه

بنظرم دوری و دوستی بهترین راه هست 

من از هرکی رفتار بد ببینم فقط فاصله م رو با اون ادم بیشتر میکنم و تمام

خدایاااا بابت همه‌چیز شکر 🤲

کادو بخوره تو سرش ...کادو میخوای براش بفرستی ؟؟؟همینه دیگه خودتو انقدر کوچیک میکنی طرفم حرمت نمیگیره...بعد چرا باید مادرشوهر رو بپیچونی؟گلگی کن و راستش رو بگو و بگو نمیام...گلگی نکنی میگن طرف تو باغ نیست