اگه از این سوسک ریز زرداس که اونا پیرت میکنن تا تموم بشن من خمیر امحا گذاشتم همه جا حتی گاز رومیزیم رو باز کردم دراوردم کابینت زیرش رو امحا گذاشتم تا اونجا رفته بودن همیشه هم اشپزخونهرو تمیز نگه دار کارتن هارو بنداز بره خوراکی نذار بمونه شبها بیرون . خیلی سخت میرن عوضی ها
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای اره همون قهوه ای ها انقد هم سرعتشون بالاست که نگو منم گاز رو بلند کردم نگاه کردم ولی چیزی ...
خمیر امحا رو گوشه های کابینت ها بذار لباسشویی یا ظرفشویی داری درار بیرون پشت اونا هم بذار اینا سخت میرن ولی اگه مرتب امحا رو بذاری و تمیز باشه اشپزخونه میمیرن من یه سم ترکیبی هم بود قاطی میکردم اسپری میکردم زیر کابینت ها و گوشه دیوارا حتی رو دیوارای پشت لبتسشویی ظرف شویی
یعنی لازم نیس همه کابینت هارو خالی کنم داخلشون بزنم ؟ باشه عزیزم حتما اینکارو میکنم امیدوارم خلاص ش ...
ببین گوشه کابینت هات از داخل بزن چهار وسایلات رو بذار سرجاش اگرم میتونی همین طوری بزن وسایلات هست .من سم ترکیبی رو از یه مغازه تو میدان شکوفه تهران خریدم حالا اگه ادرسش رو پیدا کردم اینجا میذارم برات خیلی سال پیش بود