2821
2789

اگه از این سوسک ریز زرداس که اونا پیرت میکنن تا تموم بشن من خمیر امحا گذاشتم همه جا حتی گاز رومیزیم رو باز کردم دراوردم کابینت زیرش رو امحا گذاشتم تا اونجا رفته بودن همیشه هم اشپزخونهرو تمیز نگه دار کارتن هارو بنداز بره خوراکی نذار بمونه شبها بیرون . خیلی سخت میرن عوضی ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از این سوسک ریز زرداس که اونا پیرت میکنن تا تموم بشن من خمیر امحا گذاشتم همه جا حتی گاز رومیزیم ...

وای اره همون قهوه ای ها انقد هم سرعتشون بالاست که نگو 

منم گاز رو بلند کردم نگاه کردم ولی چیزی ندیدم مشکل اینجاس که لونه شونو پیدا نمیکنم نمیدونم کجان 

یعنی خمیر امحا بذارم میمیرن همشون ؟

وای اره همون قهوه ای ها انقد هم سرعتشون بالاست که نگو  منم گاز رو بلند کردم نگاه کردم ولی چیزی ...

خمیر امحا رو گوشه های کابینت ها بذار لباسشویی یا ظرفشویی داری درار بیرون پشت اونا هم بذار اینا سخت میرن ولی اگه مرتب امحا رو بذاری و تمیز باشه اشپزخونه میمیرن من یه سم ترکیبی هم بود قاطی میکردم اسپری میکردم زیر کابینت ها و گوشه دیوارا حتی رو دیوارای پشت لبتسشویی ظرف شویی 

خمیر امحا رو گوشه های کابینت ها بذار لباسشویی یا ظرفشویی داری درار بیرون پشت اونا هم بذار اینا سخت م ...

یعنی لازم نیس همه کابینت هارو خالی کنم داخلشون بزنم ؟

باشه عزیزم حتما اینکارو میکنم امیدوارم خلاص شم از دستشون 

سم ترکیبی رو از کجا گرفته بودی؟

یعنی لازم نیس همه کابینت هارو خالی کنم داخلشون بزنم ؟ باشه عزیزم حتما اینکارو میکنم امیدوارم خلاص ش ...

ببین گوشه کابینت هات از داخل بزن چهار وسایلات رو بذار سرجاش اگرم میتونی همین طوری بزن وسایلات هست .من سم ترکیبی رو از یه مغازه تو میدان شکوفه تهران خریدم حالا اگه ادرسش رو پیدا کردم اینجا میذارم برات خیلی سال پیش بود